Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja idę dzisiaj na 18.15 do lekarza i mam dziwne motylki w brzuchu... nie wiem czemu...
natalunia nie denerwuj sie wrazie co warszawska ma dyzurhehe
Gie-oska ja mam do szpitala 5 min piechotka wolna...
no ja mam termin na 13.11... tak mi mówiono od jakichś 2 msc i u pl gina i irl.. a u irl po ostatnim usg mówiła że mogę urodzić nawet 06.11 (irlandka)Kamcia ale przeciez ta wizyta nie wypada po terminie????czy ja jakas nie rozumna jestem? pewnie jezeli do tego terminu nie urodzisz to wtedy beda wyznaczac date na wywolanie. Nie wydaje mi sie zeby w Irladnii czy Anglii patrzyli na termin z USG tylko na OM. bo wiadomo USG nie jest tak wazny bo kazdy dzidzius przybiera na wadze inaczej. Nie martw sie nie jest tak zle ;-)
a moze urodzisz jeszcze przed ta wizyta :-) glowa do gory kochana :**
\no ja mam termin na 13.11... tak mi mówiono od jakichś 2 msc i u pl gina i irl.. a u irl po ostatnim usg mówiła że mogę urodzić nawet 06.11 (irlandka)
wiec wizyta w spitalu na 18.11 to jest napwno po terminie....\
a teraz termin wizysty wyznaczała mi muzułmanka która nawet nie przejrzała mojej karty
a moze urodzisz przed wszystkimi terminami i wogole wizyta nastepna nie bedzie potrzebna :* ;-)