reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

terminy i wyniki badań/USG

ja tez chce strzelca....:tak:ale chyba nie dsa rady bo mam porod obliczony co do dnia...hehehe..jezeli juz to u mnie moze tylko urodzic sie szybciej...nie mydle se oczu ze przenosze ciaze o tydzien...hihihi:-D:-D:-D

reklama
Klaudzia to czekamy - my tez dzisiaj jedziemy :D chce byc pierwsza w kolejce aby sie nie spieszyla i nie byla przemeczona :) Napisze w poniedzialek co i jak :)
bede trzymac kciuki ale na pewno u Was bedzie ok :)

ja o 10 mam wizytę u gina i już się troszkę denerewuje czy z maluszkiem wszystko oki. Nie widziałam go już ponad miesiąć :)) wiem że może troszkę przesadzam bo niektóre z nas mają tylko trzy usg przez całą ciąże, ale ja miałam do tej pory co 3 tygodnie więc teraz dla mnie to dłuższy odstęp czasu.

Czekamy na wieści w takim razie.Na pewno wszystko w porządeczku. Uwielbiam usg gapię sie w ten monitor jak opętana:-Di chciałoby się leżec i patrzeć, patrzeć na dzidzi:-) a tu inne pacjentki niestety w kolejce....

ja o 10 mam wizytę u gina i już się troszkę denerewuje czy z maluszkiem wszystko oki. Nie widziałam go już ponad miesiąć :)) wiem że może troszkę przesadzam bo niektóre z nas mają tylko trzy usg przez całą ciąże, ale ja miałam do tej pory co 3 tygodnie więc teraz dla mnie to dłuższy odstęp czasu.
na pewno bedzie wszystko w porzadku :) daj znac jak bedziecie w domku :) my dopiero po 16tej :( ale o 13.30 juz wyjezdzamy aby koczowac tam od 15.30 :)

Mamy usg o 11:30, w końcu!:-) Ale oczywiście ja jak zwykle się denerwuję(nie celowo, ale nie umiem nad tym zapanować i mi nie dobrze...:dry:), że zobaczę moją kruszynkę. Nie śpie już od 6:00 rano, bo mi się śniło, że zaspałam na to usg i chciałam zadzwonić po brata, złapałam za telefon i przystawiłam do ucha...To we śnie, a w rzeczywistości tak sobie przywaliłam że od razu się obudziłam :-) Same widzicie, paranoja:cool2:

reklama
Do góry