Podobne tematy
- użytkowniczka 212
- Ciąża po in vitro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
i chciałoby się leżec i patrzeć, patrzeć na dzidzi:-) a tu inne pacjentki niestety w kolejce....na pewno bedzie wszystko w porzadkuja o 10 mam wizytę u gina i już się troszkę denerewuje czy z maluszkiem wszystko oki. Nie widziałam go już ponad miesiąć) wiem że może troszkę przesadzam bo niektóre z nas mają tylko trzy usg przez całą ciąże, ale ja miałam do tej pory co 3 tygodnie więc teraz dla mnie to dłuższy odstęp czasu.
), że zobaczę moją kruszynkę. Nie śpie już od 6:00 rano, bo mi się śniło, że zaspałam na to usg i chciałam zadzwonić po brata, złapałam za telefon i przystawiłam do ucha...To we śnie, a w rzeczywistości tak sobie przywaliłam że od razu się obudziłam :-) Same widzicie, paranoja