Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mi też ginka powiedziała że dzidzia leży inaczej niż czułam..Witam! a moja dzidzia też pupcią w dół była dwa tygodnie temu,ale teraz czuję ,że w poprzek leży,bo czuję ją po lewej i prawej stronie(na dole) a wcześniej z lewej na dole a prawej na górze...ale ONA tak w tym brzuszku szaleje,że nie wierze że długo w takiej pozycji zostanie![]()

Kasiula, wynki mogą być gorsze w coraz bardziej zaawansowanej ciąży - maluch rośnie i "bierze" od nas coraz więcej składników potrzebnych mu do życia. Nie martw się - jak coś będzie alarmujące to lekarz powinien zwrócić na to uwagęja nei chorowalam wiec nie wiem czemu odzywiam sie tak samo ciagle nie przemęczam sie wiec nie wiem... jedyne co to zgaga mi obrzydza wiekszosc posiłków i moze temu ...

Ja mam przed każdą wizytą, czyli co miesiąc, rozbiona pełna morfologię, mocz i cyto i toxo ale to przez Medicover. Z drugiej strony, jak nie byłoby takiej potrzeby to chyba by sie nie wychylali???Olica, chodzisz do lekarza prywatnie?? Przez przychodnię po 1. nie chciała mnie skierować na cytomegalię (zapytała czy jestem przedszkolanką??-jeżeli nie to nie ma potrzeby) 2. Toxo robiłam raz, na początku ciąży, nie przechodziłam ani nie miałam wtedy. Prosiłam żeby dała mi skierowanie ponownie, bo mam kotkę, odmówiła, podobno tylko raz przysługuje?? Stwierdziłam, że pójdę we własnym zakresie, a ona na to, że PO CO?? Twój lekarz ma zdaje się zdecydowanie inne podejście..
Marta, czekamy na wiesci i na przyszłośc nie denerwuj się - taki stres przed badaniem może tylko źle wpłynąć na maluszka. Ja szłam na ostatnie USG z uśmiechem od ucha do ucha, ze zobaczę mojego synka i wszytsko jest w porządku :-)Mamy usg o 11:30, w końcu!:-) Ale oczywiście ja jak zwykle się denerwuję(nie celowo, ale nie umiem nad tym zapanować i mi nie dobrze...), że zobaczę moją kruszynkę. Nie śpie już od 6:00 rano, bo mi się śniło, że zaspałam na to usg i chciałam zadzwonić po brata, złapałam za telefon i przystawiłam do ucha...To we śnie, a w rzeczywistości tak sobie przywaliłam że od razu się obudziłam :-) Same widzicie, paranoja
![]()