Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno sny się sprawdzają na odwrót: może będziesz mieć synka![]()
Olica, chodzisz do lekarza prywatnie?? Przez przychodnię po 1. nie chciała mnie skierować na cytomegalię (zapytała czy jestem przedszkolanką??-jeżeli nie to nie ma potrzeby) 2. Toxo robiłam raz, na początku ciąży, nie przechodziłam ani nie miałam wtedy. Prosiłam żeby dała mi skierowanie ponownie, bo mam kotkę, odmówiła, podobno tylko raz przysługuje?? Stwierdziłam, że pójdę we własnym zakresie, a ona na to, że PO CO?? Twój lekarz ma zdaje się zdecydowanie inne podejście..Powtórka cyto i toxo ma być tak profilaktycznie, bo toxo nigdy nie przechodziłam a cyto niby dobrze wyszło ale kazał powtórzyć tak czy siak.
Poprzednie badanie robiłam 3 miesiące temu.

szok hehe xxxklaudziaxxx na pewno podczas badania usłyszysz, że dzidzia zdrowa jak ryba, chociaż to skorpion ;-) będzie, zobaczysz ją i pewnie ze szczęścia oszalejesz, bo ja z takim mega bananem na twarzy, z ostatniego badania szłam do domu, aż mi głupio było, bo ludzie patrzyli na mnie jak na głupa.
3mam kciuki, miłych snów i do jutra:-)
Dziekuje kochana! Do napisania jutro! :-)