reklama

terminy i wyniki badań/USG

Dziewczyny gratulacje !!!!
Przepraszam, że ja tylko tak na chwilę, ale mam dzis wesele braciszka i ostro się szykuję :-)
Buziaki dla Was brzuchaczki !!!!!!!!

reklama
Dziewczynki dziekuje bardzo razem z Olivierkiem :zawstydzona/y::-D:-D

I Gratuluje rowzniesz SUPER WIADOMOSCI :* Jak ja sie ciesze czytajac te wszystkie posty o dobrych nowinkach z USG :*:*:* Buziaczki dla was Cioteczki :*

Moj maly urwis ma glowke po prawej stronie u gory a nozki centralnie na pecherzu! nie wiedzialam ze to tak glowa mnie zawsze obija hehehe :-) jak leze moge go sobie idealnie wyczuc. i zawsze sobie trzymam go do snu hehe :-D

dziewczyny czy na usg połówkowym lekarz badał wam wody płodowe?? Oczywiście bez pobierania ich, tylko przez usg...:szok:
bo u mnie tak i wydawało mi się, że jakoś tak bardzo się na tym skupia.

reklama
dziewczyny czy na usg połówkowym lekarz badał wam wody płodowe?? Oczywiście bez pobierania ich, tylko przez usg...:szok:
bo u mnie tak i wydawało mi się, że jakoś tak bardzo się na tym skupia.
Laparda, ja to wogóle sie cieszę że na połówkowym byłam z męzem wet, który kuma usg i widzi tam sporo. Mam wrażenie, że jakoś wogóle moja gin miała gorszy dzień i nie udzielała zbyt wielu info. Powiedziała tylko ze wszystko jest ok...Cieszę sie bardzo ale mam niedosyt i tak myślę że jakby coś gadała to bym się martwiła, nie gadała-też się martwię:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry