reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

terminy i wyniki badań/USG

hej dziewczyny!

ja juz po wizycie..widzialam sowjego misia na usg nadal jest chlopiec:-)wazy juz prawei 800g i jest sporym grubaskiem:-)bylo widac faldki tluszczu na nozkach:-)czyli szykuje mi sie drugi bobas powyzej 4kg:-)najwazniejsze ze wszystko jest ok:-)wody plodowe w normie...wyniki mam dobre..krzywa cukrowa tez bardzo dobrze:-)

:-)oj faktycznie 800 to niezła waga:tak: super że wszystko dobrze

reklama
niedawno wróciłam i musze powiedziec ze mi ulżyło...z wynikami wszystko ok :-) widocznie u nas tak oznaczaja choc musze przyznac ze strasznie sie bałam....
Lekarz potwierdził chłopca :-) z czego mój R jest bardzo zadowolony...
aha z malenstwem wszystko ok prawidłowo sie rozwija a wazy 514g wiec tez powiedział ze diobrze.... Ciesze sie ze wszystko ok

Wszystkim gratuluję dobrych wyników:tak::-D. Dobrze, że są same pozytywne wieści!!!:-D Kaśka K trzymam kciuki:tak:!!!
A ja nadal w większosci leżę, choć dzisiaj mój brzuch już się nie stawiał tak bardzo... W zasadzie cały czas był w miarę miękki i nie bolał, co mnie baaaaardzo cieszy:tak:. No ale na razie o lataniu po sklepach i innych :tak:szaleństwach muszę zapomnieć:zawstydzona/y:. Ale to wszystko z myślą o synusiu, więc da się wytrzymać! Bez dwóch zdań!!!!:tak:

przy okazji dołanczam sie do gratulacji i dobrych wiesci :-)
aha Kaska.k my chyba mamy wspólna znajoma bo widziałm Cie u mojej kolezanki na profilu na NK :-) trzymam kciuki za Twoje wyniki daj znac co i jak...

mamulica a Ty niczym sie nie przejmuj sklepy nie uciekna, teraz najwazniejszy jest maluszek...tzrymaj sie i oby tak dalej-bez zanych bóli i stawiań

niedawno wróciłam i musze powiedziec ze mi ulżyło...z wynikami wszystko ok :-) widocznie u nas tak oznaczaja choc musze przyznac ze strasznie sie bałam....
Lekarz potwierdził chłopca :-) z czego mój R jest bardzo zadowolony...
aha z malenstwem wszystko ok prawidłowo sie rozwija a wazy 514g wiec tez powiedział ze diobrze.... Ciesze sie ze wszystko ok

no to super :tak:

reklama
przy okazji dołanczam sie do gratulacji i dobrych wiesci :-)
aha Kaska.k my chyba mamy wspólna znajoma bo widziałm Cie u mojej kolezanki na profilu na NK :-) trzymam kciuki za Twoje wyniki daj znac co i jak...

:ninja2:już coś kojarzę kiedyś mnie o Ciebie pytała czy nie znam :-Da ja wtedy dopiero zaczęłam pisać na listopadówkach

Do góry