reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

terminy i wyniki badań/USG

katarzyna nie jest powiedziane że każda z nas musi sobie zrobić 3d.....
wiadomo że to trochę więcej kosztuje niż zwykłe usg.... i jeśli nie ma potrzeby to się nie robi...
u nas w IE za 3d płaci się 200e...i ma się filmik
ale jeśli mogłabym tylko podejrzeć dzidzię bez możliwości nagrania....to ewnie nie dawałabym na to tej kasy:-p
bo za każdym razem jak chodziłam do lekarza mówili mi że dzidzia jak najbardziej zdrowa.....:tak:
a i tak powiem Ci że napewno dziecko ładniejesze o 100razy na żywo niż na 3d;-)

reklama
śliczne zdjęcie...
ja wklejję moją dzidziię jak D wróci z pracy i znajdzie mi aparat....:sorry:
bo wyprowadzka w poniedzieek a on już sie od 4 dni pakuje:eek:
i nic nie mogę znaleźć

tak jak napisalam mnie korci strasznie i Wam zazdroszcze i podziwiam Wasze pociechy :)
ale choc tu zagryze pasa bo wydatki mnie przerazaja :) wlasnie sporzadzam liste tego co kupic i w jakich sklepach jest najtaniej... zalamka... nie znalazlam jeszcze sklepu gdzie moglabym wszystko kupic... a nie usmiecha mi sie podroz po paru miastach z lista co taniej a co drozej... a na durnym wozku roznica miedzy miastami 300zl, a na sama mysl juz o sterylizatorach, laktatorach i podgrzewaczach dostaje gesiej skkorki i nie wiem co wybrac :| z tym to w zakupach powinnam sioedziec ale chyba mi darujecie :))))))

tak jak napisalam mnie korci strasznie i Wam zazdroszcze i podziwiam Wasze pociechy :)
ale choc tu zagryze pasa bo wydatki mnie przerazaja :) wlasnie sporzadzam liste tego co kupic i w jakich sklepach jest najtaniej... zalamka... nie znalazlam jeszcze sklepu gdzie moglabym wszystko kupic... a nie usmiecha mi sie podroz po paru miastach z lista co taniej a co drozej... a na durnym wozku roznica miedzy miastami 300zl, a na sama mysl juz o sterylizatorach, laktatorach i podgrzewaczach dostaje gesiej skkorki i nie wiem co wybrac :| z tym to w zakupach powinnam sioedziec ale chyba mi darujecie :))))))
co do zakupków to mamy już o tym wątek,....:tak:i tam każda z nas się dzieli tym co badziej potrzebne a co nie...
jak przeniesiesz to pytanie napewno dostaniesz odpowiedź co będzie bardziej przydatne....:tak::-)
to co idziemy tam?? kopiuj i przeklej....;-)

Ja wciąż mam problem z bolącymi nerkami i przewodami moczowymi. Poszłam do internistki i zleciła mi badania usg, które mam jutro i badanie moczu i krwi. W moczu wszystko ok ale we krwi mocznik jest dużo za niski. Norma jest między 17-50 a ja mam 8,8. Czytałam, że to może sie wiazać z niewydolnością nerek lub zwężeniem przewodu moczowego. Czy, któraś z Was miała kiedykolwiek coś takiego?

jestem
mam anemię, krwinki białe w moczu i cukrzycę
wpisała mi na skierowaniu zagrażający poród przedwczesny

glukoza wyszła mi po 2 godzinach 160:-(

dzisiaj musiałam załatwiać termin przyjęcia do poradni w szpitalu
no i idę w poniedziałek mam zabrać piżamkę lekarz zadecyduje czy mnie zostawią
czy uda się wszystkie badania jakoś ambulatoryjnie porobić

reklama
jestem
mam anemię, krwinki białe w moczu i cukrzycę
wpisała mi na skierowaniu zagrażający poród przedwczesny

glukoza wyszła mi po 2 godzinach 160:-(

dzisiaj musiałam załatwiać termin przyjęcia do poradni w szpitalu
no i idę w poniedziałek mam zabrać piżamkę lekarz zadecyduje czy mnie zostawią
czy uda się wszystkie badania jakoś ambulatoryjnie porobić
Kurka wodna, niewesoło :( Ale pamiętaj, że wypisała Ci takie skierowanie a nie inne żeby na pewno Cię przyjęli. A i anemia i cukrzyca w ciąży się zdarza. Kaśka, głowa do góry, dasz radę :tak:

Do góry