Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi też wszyscy gadają, że chłopak, bo ładnie wyglądam :-), a ginka mówi, że chyba jednak dziewczynka :-)A widzisz, u mnie odwrotnie było - wszyscy mówili że chłopak bo podobno ładnie w ciąży wyglądam ;-)
A widzisz, u mnie odwrotnie było - wszyscy mówili że chłopak bo podobno ładnie w ciąży wyglądam ;-)
A ja do 15 lipca muszę czekać, wtedy usg, bo i tak wtedy zwolnienie muszę odebrać.....jestem ciekawa, bo tylko ja stawiam na chłopaka a wszyscy na dziewczynkę, może sugerują się że mam już dziewczynkę
A widzisz, u mnie odwrotnie było - wszyscy mówili że chłopak bo podobno ładnie w ciąży wyglądam ;-)

A ja mam badanie połówkowe w piątek. Mam nadzieję, że będzie wszystko OK.
Za to dzisiaj znów idę na zastrzykCiekawa jestem jak długo będą mnie jeszcze kłuć. Tyłek mam taki, jakbym na kaktusie usiadła!
Ja mam w piątek USG. Idę ze swoim Ł i nie mogę się doczekać! Będziemy widziec naszą dzidzię i będziemy wiedzieć co tam się we mnie chowa :-) Na pewno powiem co i jak po powrocie. Póki co żyję piątkiem ;-) Nie mogę się doczekać badania i kiedy zobaczę moje maleństwo na ekranie :-)

marto i mary mary gratuluje dobrych wiesci jednak mysle ze 19 tydzien to nie taka mala dzidzia jak to lekarz ci powiedzial ja mialam usg w 20 tygodniu 19 tyg i 3 dni(czyli ok tydzien pozniej) i juz wszystko mi lekarz sprawdzil moze gdzies sie spieszyl czy co
mi tez przsunal termin o 4 dni jeszcze zobaczymy w poniedzialek mam badanie polowkowe w anglii to sie upewnie czy wszystko oby na pewno okej![]()