Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anadri, ja miałam 24 w dniu przyjęcia i w ciągu 6 dni spadło o 5 jednostek...ja mam 28 :-(
W sumie to ja nic nie wiem o swojej ciazy oprocz tego ze wszystko jest ok. Zadnych danych, cyferek nic;-)KaM twoja dzidzia ma 3 kg przy takim małym brzuszku i to w 34 tygodniu ciąży ????? :-)
Andari spróbuj się nie martwić, czekaj na kolejne usg, w necie zawsze piszą na wyrost o jakis objawach...........
Kasiula masz kawał dziecka w sobie !!! Gratuluję :-)

dokładnie tak.... sama się zdziwiłam i pytałam lekarki ale ona powiedziała że tak jest dzidzia ułożona że akurat mam mniejszy brzuszek...
po raz kolejny i wysłali na badanie cukru.....anadri, a skad ty wogole wiesz o tych wodach? ja mam taki duzy brzuch a wodach tutaj nawet nikt nie wspomnial, tak samo zreszta jak o rozwarciu czy dlugosci szyjki. chodzisz do polskiego gina?
Tzn jak konkretnie...???(...)pytałam lekarki ale ona powiedziała że tak jest dzidzia ułożona że akurat mam mniejszy brzuszek...
powiedziała że główką w dół ale że jest tak wciśnięta że nie musi być jej tak bardzo widać...Tzn jak konkretnie...???
i mówiła że się zdarza że tak są dzieci ułożoneto podobnie jak mój. A jaki ma obwód główki?a no wiem mamusie kochane
po wizycie jestesmy ja i 100% SYNa mialam obawy ze mi córka wyjdzie znow hehehe ale widzialam klejnoty rodzinne
i nie da sie zwalic na nic innego
moje Syn wazy okolo 3329g hehe wg usg 38i3 lekarz mowi ze moge i jutro rodzic ze wsyztsko jest dobrze chociaz on jest pewny ze donosze napewnojak dobrze pojdzie dzidzius bedzie mial okolo 4 kg :] wielkolud malutki
![]()