reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
madziek nie wiem kiedy zaczela tam wlazic 2 tygodnie temu mialam spotkanie z polozna i jeszcze nie wlazila tam bo mam w papierach ze 'free' a teraz taka niespodzianka 3/5 (tu mamy 5 stopni) ale od jakiegos czasu bola mnie nogi, plecy w krzyzu i biodra ze nawet spac czasami w nocy nie moge a czuje czasem jak dzidzia tam brnie glebiej i wtedy okropnie boli (taki klujacy przerazliwy bol trwa to po pare sekund:szok:) i chodze jak kaczka :-p mam nadzieje ze troche pomoglam...;-)

madziek nie wiem kiedy zaczela tam wlazic 2 tygodnie temu mialam spotkanie z polozna i jeszcze nie wlazila tam bo mam w papierach ze 'free' a teraz taka niespodzianka 3/5 (tu mamy 5 stopni) ale od jakiegos czasu bola mnie nogi, plecy w krzyzu i biodra ze nawet spac czasami w nocy nie moge a czuje czasem jak dzidzia tam brnie glebiej i wtedy okropnie boli (taki klujacy przerazliwy bol trwa to po pare sekund:szok:) i chodze jak kaczka :-p mam nadzieje ze troche pomoglam...;-)
No to u mnie podobnie, ale mi wierci się parę dni, bolą mnie plecy, stopy i dłonie puchną i spać po nocach normalnie też nie mogę. A i od wczoraj tak mnie suszy, jak na jakimś zaje...tym kacu.

No to u mnie podobnie, ale mi wierci się parę dni, bolą mnie plecy, stopy i dłonie puchną i spać po nocach normalnie też nie mogę. A i od wczoraj tak mnie suszy, jak na jakimś zaje...tym kacu.

Mnie też coś ostatnio suszy i mały również wierci na dole łepetynką... A macie może bóle jakby warg sromowych lub okolic, pachwin czy coś w tym stylu? Trudno dokładnie określić to miejsce ale boli chyba najbardziej jakby wargi...

Dzis byla u mnie polozna,i tak pogadalam z nia na rozne tematy.
Mowilam,ze chcialabym raczej wczesniej urodzic bo mi ciezko,poradzila duzo relaksu,niestresowac sie.Duzo osob wlasnie sie stresuje przed porodem i wlasnie dziala to jak kleszcze i zamiast popuscic trzyma.Takze relaksik cala para przygotowywac sie do porodu z pozytywnym nastawienie,oczywiscie sex,herbata z lisci malin,no i mozna posprzatac tak jak juz wczesniej pisalam okna,podlogi,takie porzadki z wiekszym wysilkiem.

Ja dzisiaj idę do gina na wizytę... Dopiero o 18.15 i nie mogę się doczekać.... Na dodatek dopadło mnie przeziębienie :-:)-:)-( I to tak okropne, że powala mnie na łóżko....

natalunia niestety sezon infekcji się zaczął, pełno ludzi kichających, prychających................ Kuruj się, kuruj:tak:

Ja odebrałam wyniki posiewui jak się okazało nie goszczę żadnego paciorkowca :tak:

natalunia polecam na przeziebienie inhalacje z amolu-mozna.... a do picia mleko z czosnkiem i masłem nie smakuje za dobrze ale pomaga mnie pomogło.... aha a na gardło płukanie szałwią albo woda z sola....

reklama
No i jestem po wizycie. I wiecie co? Klade sie na fotel, on zaglada i mowi szyjka 2,5 cm! A ja sie pytam 2,5 cm czego (juz szczesliwa ze rozwarcia) a on do mnie ze dlugosci :wściekła/y: no myslalam ze spadne z fotela, taka wkurzona bylam. I do tego cala piekna, nienaruszona i zamknieta :wściekła/y:
Wiec niestety jeszcze duzo przede mna.
Na usg wszystko ladnie, dzidzia lezy sobie na boczku, glowka w dol, stopki ma przy buzce (do tej pory nie wiem jak to robi :-D) i ogolnie taka sliczna na tym usg jest :tak: Wazy 3200g, nie przybierze juz duzo, gin mowil ze moze do 3500 g, ale ja sie ciesze, bo bedzie mi latwiej rodzic :tak:
Na ktg nie musze chodzic, chyba ze bede po terminie, lub bedzie sie cos dzialo.

Do góry