Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak to z tymi naszymi mężami jest ,mój też kiedys się wzbraniał....ja zresztą tez po urodzeniu młodszego synka nie chcialam słyszeć o kolejnym/cała prawie ciąża przeleżana,łącznie z krwotokiem i wszystkim czym tylko się dalo......Luizka Witaj!
No mi tez chyba narazie nie bedzie dane
Bartek powiedzial ,ze on poprostu nie chce.No a przynajmniej dopoki nie zacznie troche wiecej zarabiac.Ech ta kasa to zawsze jakas wymowka.No ale sama sobie dziecka nie zrobie...
Maureen witam również,miło Cię poznaćWitam sié z Agnieszká i Moniká![]()
DziękujęEwcia3004, ale nam - wielodzietnym nie działają :-)

rok nas podczytujesz-nie podczytuj-pisz
mam nadzieje,ze doczekasz sie jeszcze dzidzi;-)pisz kiedy masz czas-my tu i utulimy i do pionu postawimy;-)gratuluje 2 synków:-)A nie pomyślałaś o tym że sama mogłabyś się do tego przyczynić po cichu i powiedziedzieć że to wpadka?Luizka Witaj!
No mi tez chyba narazie nie bedzie dane
Bartek powiedzial ,ze on poprostu nie chce.No a przynajmniej dopoki nie zacznie troche wiecej zarabiac.Ech ta kasa to zawsze jakas wymowka.No ale sama sobie dziecka nie zrobie...
Tak mamy porządek, to fakt i poza tym jest miło sympatycznie i rodzinnie. Bardzo rodzinnie :-)AGNIESZKA- ale my tu mamy porzadek!!!!!!
A nie pomyślałaś o tym że sama mogłabyś się do tego przyczynić po cichu i powiedziedzieć że to wpadka?

normalnie chyba mnie wezmie deprecha jesienna.