reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Gratuluje udanych wizyt i cieszę się ze wszystkich dobrych wieści:tak: A ja byłam na wizycie w środę:-) Widziałam moją kruszynkę i słyszałam serduszko...maleństwo ma centymetr i 25mm, termin porodu 18 lipca tym razem, ale to pewnie jeszcze się zmieni. Założyli mi kartę ciąży, wyniki wszystkie dobre, mam się pokazać za miesiąc. Jestem szczęśliwa:-D

Gratuluję, Dziewczyny! Ja mam dopiero wizytę 16.12, ale jestem dobrej myśli, w końcu nie ma żadnych niepokojących objawów.
Jak pomyślę, że teraz każda nasza wizyta to będą coraz większe dzidziusie, to aż się serce raduje :tak:

dziewczyny i ja dolanczam sie do gratulacji!moja wizyta dopiero 15.12 mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze,zadnych niepokojacych objawow tez nie mam o dziwo czuje sie bardzo dobrze ale strach zasze jakis tam jest.

kurcze, ale Wam dziewczyny zazdroszcze tych wizyt u lekarza, a szczegolnie usg!!! tu do 12 tyg. wogole sie ciaza nie przejmuja i dopiero potem sa jakies badania i 2 usg na cala ciaze :-(
w poprzedniej ciazy latalam do lekarza w PL, a teraz bede zmuszona (ze wzgledu na starszaka) w UK robic wiekszosc badan, a do PL polece moze ze 2 razy, no i obowiazkowo miesiac przed porodem, coby czasem w UK nie urodzic!

Perla - jeszcze dosc niedawno mialam takie samo zdanie jak Ty...ale powiem Ci, ze milo sie zaskoczylam jak od wrzesnia zaczelam tu chodzic do ginekologa(tez mieszkam w UK) i tu zaczelam prowadzic ciaze...juz mialam 2 usg i na 9.12 mam wyznaczona kolejna wizyte:-) oczywiscie za nic nie place, a opieka super!:tak:

reklama
Manchester - najpierw bylam u GP-mam swietna babke- powiedziala, ze jesli cos mnie niepokoi, czuje jakikolwiek dyskomfort bym jechala do szpitala do wydzialu ginekologicznego...i tak zrobilam powiedzialam, ze jestem w ciazy...ze pobolewa mnie podbrzusze...bez paniki..zrobiono mi badanie krwi, wzieto do analizy mocz, zmierzono cisnienie itd...pozniej umowiono na usg- wszstko ok...na kolejne..-wszystko ok...i pozniej mialam wizyte z polozna i ta mi wyznaczyla kolejne usg na 9 grudnia:-)tj.ok 10 tyg.ciazy

Do góry