reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
dziewczyny gratuluje dziewczynek
aga...ciesz sie ze z dzidzia wczystko dobrze
aga...ciesz sie ze z dzidzia wczystko dobrze
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ojej, a mnie nie bylo, zeby cieszyc sie z Wami!!!
Dziewczyny GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chcialabym tylko powiedziec, ze tu przewaza babiniec, a tymczasem na innym forum, na ktorym tez jestem z sierpniowkami jest przewaga chlopakow
Dziewczyny GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chcialabym tylko powiedziec, ze tu przewaza babiniec, a tymczasem na innym forum, na ktorym tez jestem z sierpniowkami jest przewaga chlopakow
No więc byłam dziś w szpitalu na badaniach, zrobili mi też USG połówkowe 
Dzidzia nadal lezy miednicowo
Na dodatek tak śmisznie, że swoim przodem do moich wnętrzności (też sobie wybrała widoki
) Oczywiście znów się trzeba było natrudzić, żeby dokładnie obmierzyć dzidzię, ale pani doktor sie udało. Nawet tak podjechała głowicą, że przez moment udało się zobaczyć ciutkę twarzy, którą dzidzia skrzętnie za rączkami ukrywała. Za to widziałam jak zaciska i rozwiera piąstki
Widziałam też bijące serduszko, nerki, pęcherz moczowy
Twarzoczaszka prawidłowa. Wszystko jest w normie
Znów "najstarsza" wiekiem jest kość udowa, bo wskazuje skończony 23 tc. Wymiar dwuciemieniowy główki 22 tc 3 d, obwód głowki 22 tc 3 d, brzuszek jest najmniejszy bo 21 tc 2d
Waga całe 485 gram 
a teraz najważniejsze 8) wszystkie znaki na USG wskazują, że to chłopczyk ;D mimo, że dziecko wstydliwe to pani dotor doszukała się jajeczek
mam tylko nadzieję, że na następnym USG jajeczka nie przekształcą się w jajniki 
byłby zatem jakiś chłopak do towarzystwa pięknych sierpniowych dam
Dzidzia nadal lezy miednicowo
a teraz najważniejsze 8) wszystkie znaki na USG wskazują, że to chłopczyk ;D mimo, że dziecko wstydliwe to pani dotor doszukała się jajeczek
byłby zatem jakiś chłopak do towarzystwa pięknych sierpniowych dam
dominique.p
Fanka BB :)
Ogromne gratulacje, Leyna !!!!
Super, że dzidziuś zdrowy i że mamy pierwszego sierpniowego chłopaczka
Super, że dzidziuś zdrowy i że mamy pierwszego sierpniowego chłopaczka
Własnie wrociłam z usg ale niestety moja dziecko sie tak połozyło ze trudno było zobaczyc czy ma siusiaka czy nie, fikało nózkami i tyle , pozatym wszystko jest w porządku no moze tylko troszke jest małe ale zapewne jeszcze urosnie...no to pozdrawiam!
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Leyna...gratuluje pierwszego chlopaka
reklama