reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG naszych malenstw

Mam pyatnie do ciężarówek krakowianek czy mozecie mi polecic jakiegos fachowca z usg.. bo chciałabym pojsc na samo usg do kogos innego(bo ostatnia fota zrobiona przez mojego gina starsznie mnie rozłosciła..nic na niej nie widac :mad: )...no i niechce isc tak byle gdzie...moze macie jakies namiary??

reklama
Mada, pięknie ujęte zdjęcie, śliczna Dzidzia!!!  :)

Też robiłam 3d, ale u mojego synka było widać tylko jak rusza rączkami i nożkami,ale to wspaniałe uczucie. Dobrze, że nastały takie czasy, kiedy można już w brzuszku obserwować swoje maleństwo czy wszystko z nim w porzaądku.

Jak tu tak sobie czytam to faktycznie same dziewczynki się na sierpień szykuja. A chłopcy to rodzynki.

Pozdrawiam gorąco :)

Jutro odbieram płytke z nagranym usg mojej mróweczki, juz się nie moge doczekać ;D
A tak wogóle to juz mi się chce biec na nastepne usg, mogłabym to moje cudo oglądać 24/dobe :laugh:

Mada, to pewnie bedziesz teraz plytke odtwarzac codziennie i wpatrywac sie w Twoje malenstwo :)
Ja jutro popoludniu mam USG - juz nie moge sie doczekac! Mam tylko nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...Bo ja to oczywiscie zawsze mam jakies 'schizy'...Zdam Wam dziewczynki kochane relacje co i jak jutro wieczorkiem! Trzymajcie kciuki! (ale to dopiero jutro :) )

Jeju, dziewczyny, spadam za chwile do Bielska na USG...denerwuje sie jak cholera! Trzymajta kcuki co bym tam po drodze na jakis zawal nie padal ;) No i za maluszka, zeby okazalo sie, ze wszystko w porzadeczku, bo ja to mam chyba cos z glowa ;)

Buziaczki

reklama
Do góry