Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, ale z tym niewytrzymaniem do czerwca to już dla mnie nie jest czarny scenariusz tylko nadzieja, hahaha
:-) .
Ostatnio wszystko mnie męczy (pewnie nie jestem w tym odosobniona) - stanie, chodzenie, siedzenie, leżenie, nawet myślenie ;-) .
I tak szczerze mówiąc to odliczam już dni do porodu. Może to przez te nieszczęsne bóle pęchcerza to myślenie o wcześniejszym porodzie mi się nasiliło - nie wiem. Męczy mnie też to, że nie mam jeszcze łóżeczka ani wózka. Ale myślę, że w piątek łóżeczko już kupimy i zdecydujemy się na 100% na wózek.
O matko! przeczytałam moje wypociny i stwierdziłam, że emerytko-rencistka przeze mnie przemawia

:-) .Ostatnio wszystko mnie męczy (pewnie nie jestem w tym odosobniona) - stanie, chodzenie, siedzenie, leżenie, nawet myślenie ;-) .
I tak szczerze mówiąc to odliczam już dni do porodu. Może to przez te nieszczęsne bóle pęchcerza to myślenie o wcześniejszym porodzie mi się nasiliło - nie wiem. Męczy mnie też to, że nie mam jeszcze łóżeczka ani wózka. Ale myślę, że w piątek łóżeczko już kupimy i zdecydujemy się na 100% na wózek.
O matko! przeczytałam moje wypociny i stwierdziłam, że emerytko-rencistka przeze mnie przemawia