reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

usg naszych pociech

reklama
Ja wczoraj bylam na usg i moja Dzidzia jak na 32 tydzien wazy 1800 g. Czyli dobrze!!!Poza tym wszystko jest ok. A ja juz tak sie martwilam, bo wydawalo mi sie ze ja dosyc slabo tyje. A do tego jeszcze mialam problem z cukrem. No ale lekarka wybila mi te glupoty z glowy.Tak wiec wszystko jest dobrze. :-)

BEDZIE CóRKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIS POKAZAłA NAM SIE NASZA PANNICA

W 31 TYGODNIU NASZA CóRKA MA:

FW (WAGA) 2200 GRAM (NIEZLE CO?)
BPD 83
FL 62
ABD 300
HC 287
POłOZENIE GłOWKOWE

dziekuje!mam nadzieje ze sie nie pomylił :-D
teraz smieje sie ze pozwalam jej juz na meczenie mamusi juz zniose to z pokora:-)
(juz jej daje fory my kobity musimy trzymac sie razem )

Pewnie ze sie musimy kobitki razem trzymac. A w ogole fajnie ze ktos jeszcze na forum oprocz mnie jest, bo juz zagladam na inne miesiace gdzie kobietay nie spia- dzis wielki dzien u Grudniowek- duzo z nich urodzilo! Juz nie moge sie doczekac lutego i wiecej action na forum mam nadzieje! A czemu Ty Agusia jeszcze nie spisz?:-p :-D

bo moja sasiadka luckymama(grudzień)wlasnie na porodowce jest
jak mnie moj gin badał to ona przyjechała i po odejsciu wod i jestem ciekawa czy juz urodziła

reklama
no wlasnie o luckymama czytalam ze jest z inna mamuska w szpitalu...wciaga takie oczekiwanie...a ja kuje do referatu na uniwerku ktory mam w czwartek i po coli i herbatce wieczorem nie moge zasnac wiec to wykorzystuje...

Do góry