reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

usg naszych pociech

ciekawe co by zrobili gdyby twoj maz im pogroził takze . moze nastepnym razem zastanowiliby sie co lepsze wpuszczac czy nie wpuszczac

reklama
irtasia: kolejne fajne fotki na pamiątkę :happy: Troszkę zazdroszczę Ci tych dzisiejszych wrażeń z usg 3D :tak: Ja się wybieram dopiero po 30stym tygodniu (na zwykłe usg), czyli za jakiś miesiąc...

Godzinę temu wróciłam z USG 3D. Strasznie późno mnie przyjął, ale warto było czekac, bo wrażenia super, poświęcił mi prawie godzinę (za pieniądze naprawde potrafią byc mili), czekał, żeby córcia zabrała rączkę z buzi, żeby zrobic zdjęcie w całej okazałości twarzyczce, ale niestety nie chciała posłuchac i częsciowo zakrywa się rączką. Oczywiście potwierdził, że to dziewczynka, jest zdrowa, no i bardzo duża - 1544g. Z powodu tej wagi poradził mi, żeby powtórzyc w 30 tc test obciążenia glukozą, bo wielkośc dziecka pasuje na 31 tydzień a nie 28. Nie umiem sama wkleic zdjęc, ale w weekend poproszę starszą córkę o pomoc.

reklama
Do góry