Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o 12.30 po południu odeszły mi wody, a zakończył o 1.05 w nocy:-) Czyli tak jak by jutro miało się zacząć
no ciekawe może się sprawdzą te moje obliczenia
Mniejmy nadzieję bo do poniedziałku coraz bliżej a ja niechce leżeć i czekać w szpitalu, lub żeby niedaj boże wywoływali mi poród
a mnie chyba odszedł czop. tak mi się wydaje. taki kwała gluta za przeproszeniem: długi na jakies 4 cm i o średnicy 4-5mm. gęstszy niż białko jaja, bardziej jak galareta. przeźroczysty, może lekko żółty.
czy to to?? nie za mało tego jak na czopa?
ale brzucho twardy od wczoraj, mala co prawda sie rusza na szczescie, wiec wiem ze jest ok.
), to coś mi pociekło. wzielam to podtarłąm chusteczką higieniczną (papier mam w kwiatki, wiec potrzebowałąm czegoś białego) i nie miało to żadnego koloru ani grudek itp. jak woda
. i bez zapachu wogóle.
ale słyszałam, że niektórym dziewczynom tak "pociakały " bo dzidziuś był bardzo nisko i zatykał główką kanał rodny. co do koloru to słyszałam, że biale też się zdarzały, ale po odejściu czopa ( mnie żaden czop nie odszedł, więc mogę się domyślać, że różowe zabarwienie wód to właśnie przez to, że wypłynął razem z wodami
)