• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
zadzwonilam na izbe przyjęć (zawsze wole zadzwonic, niz marnowac czas i jechac a oni mi powiedza, ze mi ktg nie zrobią... ) i polozna powiedziala mi ze w kazdej chwili moge przyjechać na to ktg. Wiec pewnie ok. 17 pojadę. Narazie bez torby - jakby co, to to jest blisko i mąż wroci do domu po torbe. Nie zamierzam się jednak "dla zasady" polożyć na patologii.

Dziewczyny trzymajcie kciuki, nie chce apeszac ale wlasnie mialam taki skorcz jakiego jeszcze nie mialam :P i natychmiast cos ze mnie polecialo... narazie nie mocno ale odczuwalnie... chyba nie wody narazie, ale okaze sie w ciagu niedlugiego czasu, kurcze a Marcin w drodze, za godzinke powinien byc, hyhy to mi nie wyglada na falszywy alarm... :confused:

nie wiem, chyba dalsza czesc czopa zeszla, raczej nie wody, moze sie wreszcie zaczyna rozkrecac...
a Ty sie Mariolka nie martw, jak cos to ci na gg napisze ze jade do szpitala :)
narazie czekam na Meza a potem to juz niech sie dzieje wola nieba...

Aniay trzymam kciuki, może trochę wód ci odeszło:eek:Jak mi odeszły to wszystkie na raz:-Dnajpierw usłyszałam trach i nie spodziewałam się,że to 8cm sześciennych;-)to jest aż tyle:-)Ale dziwne uczucie ale najprzyjemniejsze z całego porodu:-)

cos mi dzisiaj bb nie domaga, jakby sie uparcie otwierac nie chcialo.
Nie wiem co sie dzieje, czuje sie dziwnie, jakies taki skurcze sa ale slabe wiec boje sie ze to znowu falszywy alarm, ale cos ze mnie podcieka ale tak leciutko leciutko, kilka kropelek ledwo i sie osadza takim bialym osadem na gatkach :p takze to raczej nie wody, mala sie dlugo nie ruszala jak wypilam sobie soczku to troche zaczela ale generalnie kregoslup mi dopieka dosc ostro... a ja jakas taka podniecona dzisiaj.
Mama przyjechala, maz w domu to moge rodzic... tylko czy mala chce. Wszyscy mi mowia ze najpozniej jutro urodze a ja zaczynam miec watpliwosci, chociaz czuje sie dziwnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry