• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Elma ja również trzymam kciuki co by te twoje bóle były bólami :tak: i żebyś jak najszybciej tuliła swoją dzidzię w ramionach:-)

Ela,Abeja za was terz trzymam kciuki cobyście usłyszały od swoich lekarzy to co chcecie usłyszeć :tak:

I czekamy na relacje:cool2:

Elu, Abeja trzymam kciuki za pomyśle wieści od lekarzy :-D

Elma licz te skurczyki i życzę powodzenia, żeby to były te właściwe :tak::-D Fajnie byłoby dziś przeczytać, że o godzinie .... urodziłaś ..... o rozmiarach .... i że poród był szybki i łatwy :-D

no i :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

szyjka niby krótka i miękka, przygotowana do porodu. ale na moje wyraźne pytanie o długosć i rozwartość nie uzyskałam odpowiedzi:wściekła/y:
wiec dalej żyje w nieświadomosci:baffled:

na dodatek zrobił mi sie na wardze sromowej czyrak i boli jak ch****

Abeja, co tobie dobrego powiedzieli??

Elma, jak tam akcja porodowa??

oj Elzbietka biedna jestes z tym czyrakiem,trzymam kciuki zeby szybko sie zagoilo;-)

Monika domyslam sie ze boli,bo ja se niedawno pipke ogolilam i swedzi jak cholera bo mi nowe wloski rosna,podrapie to bol jak ch***,a co dopiero z ropa:szok:

Abeja,Elma...czekamy na wiesci!!!

mi lekarz kazął robić przymoczki z rivanolu, wiec majty beda żółte i ja tez.
i jakąś masc przypisał, ale nie potrafię rozczytac. jak apteka ropzszyfruje to bedzie dobrze:baffled:

a ja wczoraj zrobilam sobie depilacje veetem i taka nieporadna jestem ze chyba dostal mi sie krem tam gdzie nei trzeba i pieklo caly dzien ale dzisiaj juz przeszlo :-)

Mój lekarz po badaniu stwierdzil, że z szyjki wynika, ze jeszcze czas, ale jak wiadomo, nic w ginekologii nie mozna zaplanowac, wobec czego moze sie okazac ze nawet po badaniu dostane skorczy.
Z przyjęciem do szpitala, to on niewiele moze poradzic (ma tam dyżur 2-3 razy w miesiacu ....) bo nie jest na izbie przyjęć. Trudno mu więc powiedzieć, czy jak przyjadę na izbe to mnie przyjmą. No a jesli mnie przyjma na oddzial to dzis jest taki zestaw personelu, ktoy nie bardzo lubi wywolywac porody... a za leżenie na patologii to dziekuję..

Zawsze moge wiec jechac na ktg do szpitala i tak chyba zrobie
...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry