• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

UWAGA Aniay napisała :

"Zostaję w szpitalu ze względu na ciśnienie.
Mam 2 cm rozwarcia, ale to nie wody.
Do niedzieli się wszystko wyjasni"

Trzymaj się kochana ........ kibicujemy ci, by wyjasniło się znacznie szybciej.

reklama
Po pierwsze Monika i Xmamuska dziekuje za rady..... zebrac was do kupy i niezly pediatra z Was :tak: :laugh2: :laugh2: duza buzka. Pojechala wreszcie z Emilka wczoraj do lekarza bo jej sie pogorszylo ale dzis juz jest ok ...bierze jakies paskudne leki bleeeeeeee ja malo nie przyplacilam tego zyciem bo rozlalam mleko i sie na nim poslizgnelam.... myslalam ze moze urodze ale nie:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: tylko spojenie strasznie mi doskwieralo w nocy teraz juz jest lepiej:zawstydzona/y:

Aniay mam nadzeje ze rodzisz i ze ja bede nastepna;-) :laugh2: :laugh2:

Tynka ty to masz z tymi wypadkami:no::no::no:

A wody mi odeszły wszystkie na raz jak na życzenie w szpitali kiedy stracilam nadzieję:-Dbo nie wiem ile bym tam siedziała uff a na własne żądanie bym się już nie wypisała i jak patrzyłam na te ciężarówki w tym szpitalu...ominęło mnie niepotrzebnie parę dni siedzenia:tak::tak::happy:
A wcześniej jak czułam taką wilgoć to poszłam sprawdzić czy to nie wody wyciekają i to nie były wody..

Aniay...powodzenia trzymam kciuki:tak:

ja tez dziennie budze sie mokra i mam takie same obawy co wy,ze wody mi odchodza a ja tego nie czuje,to samo jak sie kapie,normalnie juz mam obsesje,ale dzidzia sie wierci wiec chyba tez wszystko ok,wlasnie wybieram sie do gina i na ktg,...no,no zobaczymy ile teraz moja dzidzia wazy,mam nadzieje ze nie 7kilo:szok::laugh2::laugh2::laugh2:

siedze i licze skurcze. w ciągu godziny wyszło ich 6, w odstepach 5-20 min. praktycznie nie bolesne, troche z dołu ściska.
może w końcu moja szyjeczka się zgłądzi chociaz??

Tynka to jednak pogorszyło się wczoraj Emilce :szok:? Bo jak rozmawiałyśmy na GG to mówiłaś, że lepiej się czuje :-( Ale dobrze, że już teraz jest na dobrej drodze do zdrowienia :tak: Aha, nie ma za co dziękować, jak tylko umiem to pomagam ;-) Cieszę się, że na coś się moje rady przydały ;-) Uściskaj ode mnie Emilkę i życz jej szybkiego powrotu do zdrowia :-D:laugh2:

reklama
Nie wiem czy juz to Wam pisalam, ale mi wody odchodzily, a czop dalej mialam. Jak mnie babka przyjmowala do szpitala, to powiedziela, ze to niemozliwe. A jednak to byly wody, bo potem kolejny lekarz to potwierdzil.

Ja dla sprawdzenia czy to wody to zrobilam sobie z papieru toaletowego taki niby tampon i wlozylam do srodka, zaraz wyjelam i byl caly mokry. Zrobilam tak chyba ze 3 razy i za kazdym razem byl bardzo mokry. :tak: No a potem to ten wyciek juz mi sie tak nasilij, ze nie bylo watpliwosci, ze to wody.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry