• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
no i chyba się wcięłam w kolejke:zawstydzona/y: :laugh2:
odchodzą mi wody. skurcze mam od 15, od jakis 3 godzin tak co 5-7 min, ale bardzo mało bolesne. troche w dole brzucha ściska tyko
a że to wody to wiem, bo miałam w domu ten test al-sense, co sprawdza czy to wody czy mocz (jak mąż siknął na jeden, to się nie zabarwił:-D ). no i jak kucnęłam w łązience, to mała kałuża się zrobiła na podłodze:baffled:

jeszcze troche pobędziemy w domku i jedziem do szpitala. trzymajcie kciuki!

Elżbietka, weeź mnie z sobą, ja też już chcę urodzić! No i jeszcze może xmamuśkę, bo bidulce juz nerwy strzelają;-) .

A serio, to powodzenia- trzymajcie sie i szybko rodźcie!

ELŻBIETKA szczęściaro, zabież mnie ze sobą prosze:tak:

No kurcze co za uparciuch z mojego baby, ale daje mu jeszcze czas do jutra wieczora;-) :-)

ELA trzymamy kciuki o szybki łatwy i mało bolesny poród:tak: i nietrzymaj nas długo w niepewnośći daj którejś znać co i jak:tak: :-)

Jak to???????????????? Przeciez gdzies cie musza przyjac:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
dzwon po karetke i oni cie zawioza:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i sie kloc :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: iw karetce koniecznie musi byc lekarz:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry