• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Aniay napisała kolejnego smska

"Mała dalej bawi się w ciuciubabkę miałam już silne skurcze co 5 min i wszystko przeszło będe próbować namówić jutro lekarza na oxy jesli nic się nie zmieni"

Napisałam jej, że wszystkie jej kibicujemy i trzymamy kciukasy

reklama
Jak to nie ma miejsc w szpitalach?? :szok: Jaja sobie robia? Czy jak? To jest chore. :wściekła/y: :wściekła/y:
Elu trzymamy kciuki.
Aniay powodzenia. Wywolywanie nie jest takie zle, ja mialam i przezylam. :tak:

Witam ponownie, zaryczana, zaplakana i juz mnie nic nie obchodzi jak to wyglada. Wyslalai mnie do domu, nic sie nie dzieje. Bede dzisiaj plakac dopuki bede miala sile, bo chociarz logicznie rzecz biorac powinnam sie cieszyc to psychicznie nie mam juz sily....

Aniay .... kochana nic się nie martw, w końcu kiedyś wyjdzie .... wiem, że czujesz się już niecierpliwa, ale wykorzystaj ten czas dla siebie, bo później już będzie ci go brakować :-) Zrób sobie długą kąpiel, może jakąś fajną maseczkę, strzel sobie jakiś makijaż, może skoczycie gdzieś z mężusiem .... może na jakieś ciacho i kawkę ....

DWUPAKI róbcie wszystko czego później nie będziecie mogły a maluszki i tak kiedyś wyjdą

reklama
Kobietki - jakieś porady, wskazówki -jak przyspieszyć naturalnie, samemu :) poród?
jak mój synek nie ur się do 20.01 sam , to 20.01 -masaż szyjki -a słyszałam ze to jest strasznie bolesne, aż mi ciarki na myśl o tym przechodzą
a więc - wole sama, z mężem coś przyspieszyć
jakie metody?
slyszalam,że najlepsze to:
- czerwone wino
-ciepla kąpiel
-seksik
-chodzic po schodach
co jeszcze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć