T
tynka
Gość
Popieram Elżbietkę co do dolarganu. Czytałam artykuł na stronie Rodzic po ludzku tam tez uwazaja by wycofac dolargan.
Elu czyli moje 20 godzin to norma ?

Elu czyli moje 20 godzin to norma ?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

W Szpitalu w Bytomiu lekarze zapytani o zzo parskają śmiechem, mówią, że po tym się skurczy nie czuje i wogóle skąd nam się wzięło o to pytać ..... mówię Wam ten szpital zatrzymał się w epoce PRLu. Ta Szkoła Rodzenia przy tym Szpitalu to też jakieś prehistoryczne dane ma, położna, choć przemiła osoba, to emerytka lat 60kilka i wiadomości z okresu swej świetności. Dostaje świeże ulotki, ale mówi to wszystko bez przekonania lub daje do poczytania.
Eh ..... szkoda gadki
a że wymiotowałam to same wiecie jak to jest w buzi.......ostatani raz piłam w sobotę w nocy a urodziłam o 7:48 w poniedziałek. Lekarka pozwoliła mi opłukać buzie solą fizjologiczną bleeeeeeeee
a potem już bez jej zgody płukałam sobie wodą mineralną......no i coś tam łyknęłam...... bo inaczej byłaby tragedia

hm... no z tego co ja wiem, to pić można podczas porodu. nie wolno tylko jesc.
a zzo można tak podac, ze nie czuje się TYLKO bólu, skurcze się czuje, ale bezboleśnie. nogi tez się czuje i można chodzic. tak przynajmniej robią w szpitalu gdzie zamierzam rodzic
, no właśnie, a dlaczego właściwie nie można? Pytam tak z ciekawości, wiesz bo ja jestem jak kaczka- mogę nie jeść, ale jakby mi ktoś zabronił pić- no to juz tragedia!
. Elzbietka co do chodzenia to tez nie było problemu jesli chciałam mogłam wstać.Dlatego właśnie ze względu na picie chcę rodzić w innym szpitalu, bo człowiek naprawdę zupełnie inaczej sie czuje juz nawet po łyku wody.
czasami budze sie w nocy i tak mysle co to bedzie
oj boje sie strasznie