Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Od razu powiedziałam jej, że ma sobie wyśnić jakiś termin styczniowy, bo ja nie chcę urodzić go w trakcie 37 tygodnia
. Wolę donosić go do tego 40 tygodnia
A poza tym jakbym faktycznie urodziła 20 grudnia, to pewnie do świąt bym po tej cesarce nie zdążyła wyjść, a w święta pewnie nikt by mnie nie wypisał ze szpitala. A nie chciałabym spędzać świąt w szpitalu
:-(
A tak w ogóle to chcę rodzić w styczniu !!!!!!
Ja na przykład długo dochodziła do siebie po porodzie naturalnym, nie chce skłamać ale ok 1 miesiąca się męczyłam
A więc głowa do góry wszystko będzie dobrze:-) A jeśli chodzi o Twój termin porodu to wydaje mi się że jeśli to ta być planowana cesarka to możesz sama uzgodnić ze swoim lekarzem kiedy chciałabyś aby to nastąpiło, tak zrobiła moja ciotka :-)
Dopytaj się swojego lekarza na następnej wizycie o tą kwestię 
Ale muszę na tyle wcześnie się pojawić w szpitalu, żeby zdążyli mi podać zzo zanim zacznę mieć bóle parte, bo one są zbyt dużym wysiłkiem dla moich oczu.
Tzn, przyszlam w piatek rao a w sobote rano mnie wypuscili.