• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Dzięki Wiola:-)

Lorien najlepiej rodzić beż żadnych środków, też nie jestem na 100% przekonana do zzo..Ale mogą Ci zapodać dolargan a to też świństwo...i to się nie pytają tylko dają

co znaczy ze daja i sie nie pytaj!!!?? w szpitalu w ktorym ja rodze cos takiego by nigdy nie przeszlo!!!!

reklama
Skakanka spóźnione ale szczere:-)

Ile jest gwiazd na niebie,
ile robaków żyje w glebie,
ile samochodów jeździ na świecie,
ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię
- tyle kwiatów, całusków i słodyczy
z okazji urodzin xmamuska życzy :laugh2::laugh2::laugh2:

A mi sie dzis snilo ze urodziłam..........i tak bardzo płakałam ze to nie dobrze bo to dopiero 32 tydzien i w ogole:no: no az Paweł sie obudzil bo tak piszczalam przez sen:-D

Ja tez mialam dzisiaj taki sen. Ale sam porod byl wyciety ze snu. Chyba wypycham ze swiadomosci, a moze dlatego, ze snilą mi sie cesarka? Potem widzialam w snie tylko jak lezałam z Zuzia w szpitalu i czekałam na wypis.

dziewczyny co do zzo to na ktoryms watku jedna dziewczyna opracowala krok po kroku jak ono wyglada i dziala.mysle,ze warto to przeczytac... a zdania sa podzielone,bo niektorym sie wydaje,ze bez bolu to jest podejrzane... jesli rzeczywiscie to znieczulenie byloby szkodliwe to by go nie stosowano na taka skale...
trzymam za was wszystkie kciuki na styczen, abyscie mialy w terminie i odpowiednio szybkie i latwe rozwiazanie !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry