• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Skakanko wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim spełnienia tego najważniejszego marzenia - zdrowego dzidziątka i łatwego porodu :-D

Napisałam mimo wszystko bo sama się już zgubiłamw analizie tych szpitali, jedni mówią co innego, drudzy co innego. Dlatego właśnie MIMO WSZYSTKO.

Jeszcze raz STO LAT

SKAKANKA STO LAT, STO LAT.... Wszystkiego co naj.... spelnienia wszystkich marzen i przede wszystkim zdrowego i spokojnego dzidziusia.

A co do imprezy to ja tez sie pisze na takie spotkanie. :tak:

Ja niestety jutro robię mężusiowi Andrzejki i nie dam rady przyjść. Na szczęście pomaga mi teściowa, bo sama nie dałabym rady. A w ogóle to nie cieszę się na tą impreze. Mam dość

Dzięki dziewczyny:-)Nie ma jak wirtualna impreza;-);-)
Lorien nie ma idealnego szpitala ale w BB jest zzo, tak mi się przynamniej wydaje;-);-)

A już sama nie wiem. Dobrze żeby zzo było, ale na temat tego znieczulenia też zdania sa podzielone. Dlatego ja już raczej wybrałam. Oświęcim jest najbliżej :tak:

Dzięki Wiola:-)

Lorien najlepiej rodzić beż żadnych środków, też nie jestem na 100% przekonana do zzo..Ale mogą Ci zapodać dolargan a to też świństwo...i to się nie pytają tylko dają

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry