• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Xandii, fajnie ze zajrzalas do nas. Pewnie mialas mnustwo czytania. Ja przez 2 dni mialam problem z netem, potem z kompem, no i juz mialam problem zeby nadgonic. :eek: Chyba jestesmy naprawde najbardziej gadatliwe na tych wszystkich forach. :tak:

Aph masz rację. Jak nie mogę tu zajrzeć przez jeden-dwa dni, to czytania jest całe mnóstwo. Z reguły sporo do nadrobienia mam w poniedzialki, bo w weekendy staram się na maxa spędzić czas z Maćkiem i wtedy nie zaglądam na BB. A raczej w weekendy większość z nas tu zagląda i rozmawia o różnych sprawach :-D, więc jest później co czytać :szok: :-D

czesc dziewczyny!!powiem wam ze ja tez mam juz stracha ze ten grudzien szybko przeleci a potem my w kolejce:szok:

ale tak jak pisalyscie tez juz bym chciala sie tego brzuchola pozbyc,po pierwsze dlatego ze rozstepy moze by mi sie zmniejszyly i moglabym w koncu spac na plecach:tak:,i bylabym juz troche lzejsza,no i pipke bym widziala:laugh2::laugh2:,ale z drugiej strony mysle ze bedzie mi tego brzucha potem brakowac

narazie roskoszuje sie cichymi nocami:laugh2::laugh2::laugh2:

To może lepiej urodzić pod koniec grudnia ze względu na becikowe;-);-)?
A ja się pochwalę,że dziś skończyłam 30chę, stara d..a ze mnie:laugh2:Chciałam to zrobić na wątku pogaduszkowym ale...;-)coś mnie powstrzymało;-)
A jutro robimy imprezkę urodzinową rodzinną dla Natalki:tak::tak:my tak skromnie z mężem się podepniemy z małym torcikiem bo on z 10go grudnia.
Myślałam czy nie zrobić jakiejś imprezki dla znajomych ale nie jestem aż w takiej formie,żeby obsługiwać gości a rodzina zawsze bardziej wyrozumiała i pomoże no i inni będą pić a ja nie i co to za frajda dla mnie.No chyba,żebym zaprosiła Was:-)myślę,że byłoby fajnie:tak:i pić nie możecie jak ja;-)i pogadać też by było o czym:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry