• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
a ja sobie wyobrażam .... będę wstawać z łóżka bez żadnych ewolucji, założę wreszcie inną koszulkę (bo wchodzę tylko do trzech :baffled: ) i spodnie :-p, zawiążę buta i założę skarpetkę bez dyszenia jak hart po biegu i wejdę po schodach na 6 piętro i zagram na nosie z radości i wogóle to chyba będę taka lekka, że będę musiała się dobrze wózka trzymać, by nie odfrunąć z wiatrem :-D :laugh2: :-D

Po porzednim porodzie jak juz bylam w domu i spodziewalam sie moich rodzicow ( czyli 5 dni po porodzie) wskoczylam w elegancka bluzeczke i zalozyam spodniczke:-D :-D :-D i wreszcie widzialam moje cale nogi jak stalam a nie tylko palce:-D :-D :-D ach jaka ja bylam szczesliwa:-D :-D :-D

Ja to już nie pamiętam jak wygląda moja pipka:laugh2::laugh2:to już z 16miesięcy prawie pod rząd kiedy jej nie widzę;-);-):laugh2:a co mnie wkurza,że się tak obniżyła:zawstydzona/y::zawstydzona/y:I nawet niebardzo już pamiętam jak to jest nie mieć brzucha, bez brzucha normalnie nie będę sobą:eek::laugh2:

a ja sobie wyobrażam .... będę wstawać z łóżka bez żadnych ewolucji, założę wreszcie inną koszulkę (bo wchodzę tylko do trzech :baffled: ) i spodnie :-p, zawiążę buta i założę skarpetkę bez dyszenia jak hart po biegu i wejdę po schodach na 6 piętro i zagram na nosie z radości i wogóle to chyba będę taka lekka, że będę musiała się dobrze wózka trzymać, by nie odfrunąć z wiatrem :-D :laugh2: :-D

MariaOla ale mnie rozbawiłaś :laugh2: :rofl2: :-D Zapomniałaś jeszcze dodać o obcinaniu paznokci u nóg bez żadnego wykręcania stopy i sapania przy tym jak parowóz :-D

reklama
Ale się naśmiałam :-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a co do pipki - Skakanka-16 miesięcy- to naprawdę długo....ja to korzystam z lusterka...ale nie aby "pooglądać sobie":-):-), tylko się troche podgolic...

a dzis się mi śniło, ze byłam u gina i on badał mnie i mówił ,ze to przyśpieszy poród...i miał krew na rękach.......okropne:-(...wydaje mi się , że ten głupi sen to przez to, że od wczoraj mam łóżeczko rozłożone i przed snem się na nie gapiłam i różne bzdury miałam w głowie......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry