• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Elżbietka, mam informacje o Inflanckiej. Od wtorku ruszył oddział wyremontowany porodów rodzinnych..mam nadzieję, ze ładnie go zrobili. Zatem jak nie dostaniesz się na Żelazną (ale mam nadzieje, że będzie miejsce dla ciebie) to śmiało możesz walić na Inflancką.

oj, dziewczyny, ja już nie wyrabiam, coś sie niecierpliwa zrobiłam! Mam jeszcze prawie dwa tygodnie do terminu a chcę już rodzić!!!! Już się nachodziłam z brzuszkiem, nawygłupiałam i mam dość - ja już chcę mojego dzidziusia!!!!

xandii
moge podac Ci reke, tez niecierpliwa sie zrobilam, narzekajaca i sie kurcze non toper nastwaiam ze to juz...
Dziewczyny znacie jakies sposoby na przespieszenie porodu? masowanie piersi i sutkow nie pomaga (uskuteczniam to od tygodnia) chodzenie po schodach tez nie( jeszcze jakis tydzien temu lekko spinalo brzuszek teraz wogole cisza), sexik tez nie do konca (na godzinke skurczy dostala i koniec) buhuu

U mnie też nic nie pomaga, seksik zadziałał ale skurcze były nieregularne i po 3 godzinach przeszły.:baffled: A z tym zapaleniem pęcherza nie mam ochoty na sypialniane igraszki.

No ciekawe jak to u nas będzie po seksiku :confused: jutro zaczynamy :-) Mam nadzieje że nam jednak pomoże :tak: Jak to mój mąż nazwał Przyjemne z Pożytecznym :-D

my się sexujemy od świąt już na maxa i jak widać cisza. ciekawe czy to cisza przed burzą?
ale na dziś zamówiłam sobie extra porcje sexu:-D z intensywnym masażem cycuszków:zawstydzona/y: ;-)

Przepraszam że Was znów zaniedbałam, wielki ukłon do Xmamuski za eska, ale po prostu miałam dziś bardzo zagoniony dzionek i dopiero teraz wskoczyłam na internet. Jestem oczywiście cały czas w dwupaku. :tak:
Wczorajsze wywoływanie porodu za pomocą oksytocyny męża nie zadziałało :-(
Zobaczymy co dalej. Będziemy próbować, a co! Ale powiem wam, że komicznie było, hehe więcej smiechu niż to wszystko warte ;-)

Jutro mogę sie nie zjawić - moi rodzice mają 40-lecie ślubu, więc mogę mieć problem z zajrzeniem do Was, a gdybym czasem urodziła - to dam znać sms-kiem.

Życzę wszystkim przyjemnej niedzieli!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry