• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

A ja mam 7 dni do terminu...i nic. Kiedy się skończy ta ciąża??? Skurcze mi się nie robią wogóle :-(...

Dziś byłam oglądac bobaska 5 tygodniowego...tyci , tyci dziewczynka, 59 cm. Maluśka. Szkoda, ze widok dziecka słodkiego nie wywołuje skurczy...

reklama
a mnie wlasnie czop odszedl, hmm bardzo bym chciala wytrzymac z porodem do 21 styczna conajmniej :-) coraz bardziej watpie aby mi sie to udalo ;-)

Karlam wszystko możliwe mi czop odszedł prawie dwa tygodnie temu i nic a mam 3 cm rozwarcia i skurcze raz na jakiś czas i nic a tak by już chciała tulić moje maleństwo. A jaki ten czop z krwią czy sam czysty śluz?

oj taki bardzo brudny, smiesznie to wygladalo, taki brunatny korek, no i w szoku bylam ze taki duzy, gdybym nie miala wkladki wlozonej to chyba bym go przeoczyla przy siusianiu ehehhe :-) a jaki ten czop powinien byc?

Zgodnie ze statystyka powinien sie urodzic 3 chlopiec a potem ja sie wpycham w kolejke z dziewczynka;-) Wiec prosze sie pospieszyc bo ja chce urodzic jutro:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: i mialabym obie dziewczynki z 9 stycznia:laugh2: :laugh2: no i tak sobie wlasnie pomyslalam ze w zeszlym roku to wlasnie lezalam juz z bolami w szpitalu:tak: :laugh2: :laugh2:

reklama
Na przyspieszenie porodu podobno pomaga robienie prania ręcznego i schylanie się co chwilę :tak: Ale czy to prawda to nie wiem ;-)

U mnie żadnych objawów wcześniejszego porodu nie widać, a tak bym już chciała. Nawet wczoraj byłam z Maćkiem i znajomymi na meczu siatkówki. Zabawa była przednia, ale hałasy kibiców małego tylko zmobilizowały do większego wiercenia się, a nie do rodzenia :-( A sexik uprawiamy od Nowego Roku i też nie skutkuje :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry