• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
hahahahaha, ale mnie rozśmieszyłyście tym opisem waszych dolegliwości :-D:laugh2: Ale ja sama mam takie same :tak: Maciek musi mi pomagać wdrapywać się po schodach, a jak mam wysiąść z auta to musi mi pomóc się wygramolić, bo inaczej to trwa zdecydowanie dlużej ;-) Śmieje się ze mnie jak usiłuję zalożyć skarpetki na nogi, bo tak przy tym sapie jak parowóz ;-):zawstydzona/y:

oj taki bardzo brudny, smiesznie to wygladalo, taki brunatny korek, no i w szoku bylam ze taki duzy, gdybym nie miala wkladki wlozonej to chyba bym go przeoczyla przy siusianiu ehehhe :-) a jaki ten czop powinien byc?

Pytam jaki bo jak z krwią to niby się rodzi w ciągu doby a jak bez krwi to później ale u mnie to się nie zgadza bo odszedł mi dwa tygodnie temu a kumpeli odszedł trzy tygodnie przed porodem. U mnie seksik też nie pomaga, wczoraj nawet trochę poszaleliśmy z Olim i było bardzo fajnie a potem 3 skurcze co 7 minut a potem to już bardzo w kratkę co 5 co 10 więc poszłam spać wkurzona że znowu nic!

Monika77 jakby co serdecznie przywitamy wśród lutóweczek..;-) oczywiscie żartuję...
ale jakby nie było to z kolei połowa z nas szykuje się z porodami na styczeń:laugh2:

a ja dzis wysprzatalam mieszkanie zrobilam pranie i wiecie co jeszcze....weszlam z emilka na rekach na 5 pietro po schodach i nadal czuje sie rewelacyjnie:baffled: chyb sie rzuce z balkonu moze to cos da;-) i jak tak dalej pojdzie to chyba tez wskocze do lutowek;-)

reklama
oj tam Karla DUZO......... to pojecie wzgledne;-) :-p nie obraze sie jak zaskoczy mnie jutro;-) a tak powaznie to po prosyu chcialabym juz tulic ta kruszynke w ramionach:tak: i wkoncu normlanie sie ubrac:laugh2: :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry