Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale ja sama mam takie same
Maciek musi mi pomagać wdrapywać się po schodach, a jak mam wysiąść z auta to musi mi pomóc się wygramolić, bo inaczej to trwa zdecydowanie dlużej ;-) Śmieje się ze mnie jak usiłuję zalożyć skarpetki na nogi, bo tak przy tym sapie jak parowóz ;-)
oj taki bardzo brudny, smiesznie to wygladalo, taki brunatny korek, no i w szoku bylam ze taki duzy, gdybym nie miala wkladki wlozonej to chyba bym go przeoczyla przy siusianiu ehehhe :-) a jaki ten czop powinien byc?
chyb sie rzuce z balkonu moze to cos da;-) i jak tak dalej pojdzie to chyba tez wskocze do lutowek;-)Monika77 jakby co serdecznie przywitamy wśród lutóweczek..;-) oczywiscie żartuję...
ale jakby nie było to z kolei połowa z nas szykuje się z porodami na styczeń![]()

nie obraze sie jak zaskoczy mnie jutro;-) a tak powaznie to po prosyu chcialabym juz tulic ta kruszynke w ramionach
i wkoncu normlanie sie ubrac