Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my wczoraj tez uslyszelismy, ze POla jest wysoka, ze na 2 latka wyglada. To faktycznie od dziecka zalezy, ale ja zawsze bylam dosc wysoka jako dziecko, moj B tez nie najmniejszy. wiec w sumie nic dziwnego
Nef-chodzilo mi o to ze co zapytam to slysze ze dziecko w wieku naszych ma te 81-83 cm.Pewnie ze sa inne bo kuzynka jest rok starsza ale malutka po rodzicach.Baby fat tez rzeczywiscie robi swoje
no ale najbardziej postarzaja te wlosy
moja spinki ostatnio sama chce zapinac.Strasznie lubi sie stroic.Paraduje w koralach,kapeluszach itd
marta wczoraj akurat wazyliśmy przed kąpielą - wyszło równo 10 kg
ja jako dziecko byłam strasznie patykowata, skóra i kości, w szkole zawsze najchudsza, a w podstawówce jedna z najwyższych w klasie więc i to u Gosi norma (i tak jest "grubsza" od mamusi)
U mnie bylo odwrotnie bo niemal cala podstawowke bylam najnizsza i jedna ze szczuplejszych w klasie a pozniej zas jedna z wyzszy h dziewczyn.Ja mam cos ok 173 ,maz 198 wiec dziecko do malych chyba nie powinno sie zaliczac ale takimi 178 w wieku 14 lat jak siostra mojego bym sie niezbyt cieszyla...
Hejka, my mamy najnowsze informacje po wczorajszym szczepieniu: 88cm i równe 13 kg ale pocieszam się, że nie jest jeszcze najgorzej bo tyle samo waży mojego męża siostrzenica która w grudniu skończyła roczek
znajoma ostatnio,z nudow chyba pomierzyla i powazyla nasze dzieci i wyszlo na to ze mala wazy 12 kg i ma 84 cm wzrostu.dzis przy okazji robienia paszportu postawilam ja pod miarke i stala grzecznie pod nia .Rowniez pokazalo 84. rozmiar bucika 21 na styk i kupujemy na 22 (cm wolny)
My po szczepieniu, 86 cm i 11,4 kg Niestety od listopada waga nawet nie drgnęła, więc przez miesiąc mam go karmić bardziej kalorycznie (masło do wszystkiego) i jak dalej waga nie drgnie, mofologia za miesiąc.
Kropa, a czy waga faktycznie musi drgnąc? Kolo roczku jak bylam z Pola u lekarza i tez jej waga nie drgnela przez poltora miesiaca, on powiedzial, zeby sie nie martwic, bo nie przyrost wagi jest najwazniejszy. I dziecko nawet kilo raptem w rok teraz przybiera. Wazniejszy rozwoj jest psychoruchowy (wg mojego pediatry).
no mnie sie wydaje ze to nie jest powod do zmartwienia.Wiadomo dzieci bardziej sie rusaja.Tak w ogole to kropa twoj synek ma niemal identyczne wymiary jak ta kuzynka mojej bo ona tez 86 cm i troche ponad 11 kg i powiem ci ze schudla nawet bo ostatnio jak je wazyli to byla ciezsza od mojej.