Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
7,08kg!! wszystko jest OK. polozna kazala dawac pokarmy stale 2x dziennie juz, a jak Krysia skonczy 6m to nawet 3x dziennie!! kaszke, warzywka i owoce. Powiedziala tez ze karmienie piersia juz nie jest takie konieczne i to zalezy tylko odemnie jak dlugo jeszcze chce ja karmic. Zdziwilam sie bo mi w Polsce wszystkie polozne tlukly zeby do roczku karmic.
A i nie kazala uczyc ze smoczka tylko z kubka z dziubkiem (ale nie niekapka tylko takiego co leci z niego jak sie przechyli). Ale pod kontrola, to znaczy ja mam jej przechylac kubek zeby sie nie zachlysnela. Zobaczymy jak to pojdzie.
Teraz mamy przyjsc do kontroli za miesiac :-)
Ślicznie pociechy przybierają. My chyba zważymy się dopiero przy kolejnym szczepieniu, a to w sumie już niedługo... toola teraz się nawet w Polsce mówi, że do pół roku trzeba karmić, a potem to jak się chce.