reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
My też wczoraj byliśmy na szczepieniu. KAmil waży 11,5 kg, mierzy 84, but nr 23 od 2 miesięcy. Pani dr stwierdziła że droniutki i od odtatniej wagi tj w kwietniu przybrał 90 dag.

NO to my chyba bijemy rekord malej stopki:-DOla ma rozmiar 19- nosi te same buciki, ktore jej kupilam w marcu (jej pierwsze butki). A wazy powyzej 11 kg. Dokladnie nie wiem ile.

Kurcze a ja na szczepienie zapominam juz isc od tygodnia, jak wieczorem pamietam to rano wylatuje mi z glowy aby zadzwonic do przychodni, chyba wpisze w telefon na jutro:sorry2:
Co do stopki, to Karol przechodzil cale lato w sandalkach 21 i bylo wszystko OK, teraz przyszly chlody i pelne buty jakie mial w domku, nr 21, okazaly sie male, kupilam wiec nowe, rozmiar 23 :szok:
Waga jakos +/- 11kg ale dokladnie dowiem sie przy okazji szczepienia

młody stopy oddziedziczył po mamie - w tej chwili sandałki 23 są na styk, kalosze ma 25 - są za duże ale o to nam chodziło; musimy kupić mu jakieś buty na jesień - znowu stówka pójdzie...
a z wagą póki co nie mam pojęcia, bo jakoś daleko mi na szczepienie :) ale wybiorę się - obiecuję ;-)a 8.09 dziadek chce małego oficjalnie zmierzyć przyścianie aby zaznaczyć ile miał wzrostu kończąc półtora roku :-)

U nas sandalki sa w rozmiarze 24, ale domowe butki jeszcze w rozmiarze 23-Jas ma stopki jak kajaki-tylko nie wiem po kim po ja mam zaledwie38/39 a maz 43/44.

Ella butki zaledwie rozmiar 20, malutkie ma stopki ale za to takie puculowate, ze hej!:tak::-D Dobrze, ze tu clarks robi rozne szerokosci bucikow dzieciecych bo np. Bartki w Polsce sa na nia za ciasne!

w przychodni zważyli Kube i wyszło 9800 a później ważyłam go na dobrej elektronicznej wadze i wyszlo 10,700 :baffled: więc nie wiem ile waży ????? bo rozbieżność 1 kg to troche dużo - obstawiam dyszke

buciki mamy 23

reklama
Do góry