reklama

Warszawa i okolice

Zołza, jestem tego samego zdania,absolutnie nie przesadzasz.. Ztm w tym okresie dla takiego malucha to prosta droga do choroby, zwłaszcza te autobusy do Piaseczna, wiecznie zapchane. Silva ma rację - prawko Cię uniezależni :-)

reklama
Zołzik oj szkoda, ale ja Mai komunikacji miejskiej dłuuugo nie zafunduję, więc rozumiem Cię w 100%. Nie wiem co z nami będzie, bo Maja dziś wstała z zatkanym noskiem...A jeszcze wczoraj miała tylko lekki katarek:-(dziś odpuściłam rehabilitację, żeby jej nie ciągać

kochane, rozmawiałam już z Silvą, przykro mi, ale nie przyjedziemy...Maja już prawie zdrowa, ale ja dalej chyrlam, więc szkoda Was i dzieci...mam nadzieję, że następnym razem się uda

hej, jeszcze raz dzięki za spotkanie:) było bardzo ciekawie;) dzieciaki były bardzo grzeczne (Szymek najmniej), jedzonko pyszne! i chociaż usiadłyśmy do stołu wspólnie dopiero po 2,5 h (wcześniej karmienia, przewijania itp.) i tylko na 15 min, to myślę, że na dobry początek to i tak nieźle:D następnym razem będziemy lepiej zorganizowane;)

wrzucam lnk od Nutrii (chyba cenzury nie trzeba):

edit: usuwam na chwilę linka, bo musimy przenieść fotki na inny serwer, Nutria wrzuci poprawny link...

fotka nr 1 Krysia (Forever)
fotka nr 2 Szymek (Silva)
fotka nr 3 Krzysio (Nutria)
fotka nr 4 Leon (własność sąsiadki Nutrii - Agaty)
fotka nr 5 Leon + bliźniaki Piotruś i Basia (Nutria)
fotka nr 6 Basia, Piotruś, Leon, Krysia, Szymek

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry