reklama

Warszawa i okolice

reklama
Forever - ja mam Motoroli, w ogródku działa, ale co dalej to nie wiem... sprawdzę i gdyby był problem, to poprosimy Cię o wsparcie:)

mrsmoon - fajnie że Tobie też pasuje:)

czyli mamy komplet - ja, forever, nutria, mrsmoon, saffi

co do jedzenia - u nas się pozmieniało, bo Sz ma alergię na coś, póki co odkrywamy na co więc prawie nic nie mogę jeść:)) cholera, a tak się chwaliłam, że jestem wszystkożerna...

ja na pewno zrobię tą sałatkę z kuskusem zatem, bo tam chyba nic mi nie zaszkodzi i szarlotkę upiekę:) forever makaron uczyni, a reszta? jakieś propozycje?

sorry ze sie tak wtrynie nie w temacie ale forever - zaciekawilo mnie dlaczego nie chcialas szczepic Krysi? nie obawiasz sie odry i gruzlicy ktróe wrociły? nie mowie tutaj o nieobowiazkowych ktore rzeczywiscie sa wymysłem firm farmaceutycznych.. no i czy mowili ci ze za nieszczepienie sie dostaje jakies kary finansowe z sanepidu? (ponoc znajoma dostala wezwania do szczepien a potem wlepili jej kare:baffled:)

Silva - wykrakałaś :-(, czekam na raport z próby zasięgu :-) a do wszystkich chętnych - mam nadzieję, że tym razem się zobaczymy :tak:
Ironia - żeby aż tak skrajnie różnej tematyki i to mało przyjemnej nie umieszczać w wątku bądź co bądź sympatycznym bo towarzyskim :-D odpiszę Ci na badaniowo - szczepieniowym. ale nie wiem czy dziś dam radę. :-(

żeby nie było za prosto moje bliźniaki ciągle mają zapalenie oskrzeli :( Ale mam nadzieję, ze do11 to już wydobrzejemy...no bo ile w końcu można?????

NIe połapałam się co potrzeba przynieść. Czy mam zrobić te same ciasteczka co robiłam? czy wolicie coś bardziej "konkretnego"... ? czy chleb z masłem czosnkowym? ;-)

Dziewczyny, ja też bezmleczna. Uwzględniając dietę antyalergiczną Silvy, oraz bezmleczną moją i Forever planuję zrobić pyszne rogaliki z jabłuszkiem... Może być?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry