reklama

Warszawa i okolice

reklama
13.10 to czwartek - mam o 11:00 rehabilitację więc może być godz. 12:00 - jakoś mi wtedy karmienie wypada akurat ale poradzicie sobie jak zniknę na 15 minut:)

Silva, myślę że to my powinnyśmy się dostosować skoro nas chcesz gościć :-) Może 11 byłby dla Ciebie lepszy ? Strasznie mi głupio, że jestem takim wybrzydzaczem - po powrocie muszę temat szczepień wreszcie ruszyć więc jako że to niepilne chce się z wizytami z tym związanymi dopasować do naszego spotkania. :tak: W kolejnym tygodniu wypada mi 20, 22 i 23.

Dziewczyny, ja raczej wolałabym przed południem, bo z powrotem na zakorkowaną Białołękę mniejszy kłopot.
Forever to Krysia nie szczepiona jeszcze? Tak jak moja Maja, tylko w szpitalu dostała na gruźlicę i wzw b

Mrsmoon - Młoda jest wogóle nie szczepiona, nawet w szpitalu. :no: Tata Młodej pilnował jak Krysię oglądali po porodzie, żeby czasem mimo naszego oświadczenia na piśmie wyciągniętego od razu na Izbie Przyjęć czegoś jej nie dali, no a pediatrzyca tuż po porodzie doprowadziła nas do łez ze śmiechu jak to zamierza mnie... ubezwłasnowolnić :-D
Dobra, wpisuję 11.10. o 11. :tak:Może się jeszcze Ja-Zołza skusi i zainteresowanej reszcie tj. Nutri i Saffi będzie pasować.

Jak na razie11.10 jest dla mnie ok. :)
Mi teraz pory karmień się zmieniają coś, więc sienie wypowiadam.;-) Damy radę :) ok 13 się pewnie zmyję, chyba, ze mi ktoś elektroniczną nianię pożyczy i będę mogła Krzysia śpiącego porzucić ;)

11.10 oczywiscie - dzieki forever za sprostowanie:)

saffi - super, ze bedziesz

nutria - moja niania ma zasieg 150 m, ale wydaje mi sie, ze nie bedzie u Ciebie dzialac, bo za grube mury, ale mozemy pretestowac w miedzyczasie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry