reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

andariel - włąśnie mi wyszło, ze bliźniaki tez juz zoo zaliczyły. :) w lipcu byliśmy z Krzysiem. Toś mi przypomniała... :)

staram się smarkatki kurować!

idziemy jeść.

reklama
Ogarniam się....
Jaki rozmiar butów nosicie cobym w kapcie zaopatrzyła :-)
Mrsmoon - tarta szpinakowa
Ja - Zołza - sałatka serowa
Silva - soki, słodycze, owoce
Nutria - zakwas i koniecznie te coś/cosie co się z niego robi :tak:
A ja zaraz poszperam odnośnie sałatek - pamiętam że coś wymyślałam przed spotkaniem u Silvy a powtarzać się nie byłoby po gospodarsku :-pNaszła mnie chęć na sałatkę z 3 rodzajów kapust - o ile kupię w eko - sklepie mini - z majonezem ale nie wiem czy nie pękniemy później. :sorry:
Niespożywczo - ciuszki, może płytki fajne z bobasowymi muzyczkami - ja trochę mam tylko jeszcze nie obczaiłam kopiowania via laptop.
No to sałatki: kuskus + oliwki + pomidorki koktajlowe + oliwa bazyliowa tudzież ryż + ogórek zielony + kukurydza + majonez.

Ostatnia edycja:
a. czyli po prostu mogę przynieść chlebek? Ma być na miodzie czy z rodzynkami?
i zakwas 2x ? tak?

niestety pozbyłam się wszystkich ciuszków i wywiozłam do siostry :( nie odzyskam by dać coś fajnego koleżance koleżanki.. :(

Wiesz, zważywszy na popularność to może i jeden i drugi...:-p
Ja się zakwasowo poddaję, szczególnie teraz :zawstydzona/y::-(
Z ciuszkami nie ma problemu, pisałaś zresztą....:tak:

a ja mam nadzieję, że Mai zęby idą a nie jakaś infekacja...bo to byłby już naprawdę pech jakbym się w Wami nie spotkała:-( do 3-ch razy sztuka a to właśnie trzecie spotkanie:tak:

reklama
haha, ja cały czas mam nadzieję, że gorączka nie wróci, bo na razie 36,9 a o 9 ostatnio paracetamol podałam, obudziła się właśnie uśmiechnięta i skora do zabawy:-)

Do góry