reklama

Warszawa i okolice

Przez tą tartę, to i ja zaczęłam rozważać wzięcie Młodego pod pachę i przyjechanie do W-wy:-D A tak serio- jak bym tylko miała prawko!! muszę zrobić i wtedy następne spotkanie nie będzie dla mnie niedostępne! Ale jeśli kiedyś wykombinujecie coś w weekend, to ja mojego starego namówię i przyjedziemy- on uwielbia chodzić po Wawie, zobaczy sobie te swoje architektoniczne cuda a ja bym się z Wami spotkała.
A forever, właśnie, nasz zlot aktualny? Czy nie musimy już wpłacać jakiś pieniążków?? Sorki, że w wątku warszawski, ale tak mi się przypomniało teraz:-p

reklama
Po kolei: :-)
Nutria
Ja myślę, że do piątku BiP nie będą tak bardzo smarkate, co do zasady dostosuję się do reszty bo tak naprawdę nie mam zdania.... :sorry2:
Koleżanka koleżanki Blusi potrzebuje ciuszków - niestety jest niezbyt mobilna zaresztą nawet ja z taką szyjką bym plackiem leżała....
Fajnie że cycujesz :tak: Bo się jak jakiś dinozaur poczułam a nie nowoczesna matka :baffled:
W dziecio - kawiarni niedaleko mnie - 2,5 km 30 min spacerkiem ale ja pewnie szybciej - mają na czym podgrzać jedzenie i wozem też wjechać można - niestety schodki bo im ZDM nie pozwolił zająć chodnika ale tylko dwa. Jak obczaję to dam znać. Ogródka raczej nie mają.
ZOO - jasne że wiosną, Andariel - przyjedziesz s a m a :-p
Aestima
1. wpadaj - zapraszam, ciasno będzie ale się pomieścimy, kupiłam właśnie łóżeczko turystyczne, Miesio miałby gdzie spać.
2. pewnie wiosenne zoo będzie w weekend - przynajmniej jeśli chodzi o mnie bo niestety robota czeka od marca - więc żaden problem, z Bdg do Wawy w sumie nie tak daleko - jak dla mnie :tak:
3. Zlot - zadzownię do Pani, średnią ochotę mam no ale jak trzeba to trzeba.:confused:

Aestima, niewiele się pomyliłam.... ;-) A ja już mam dwa łóżeczka turystyczne - jedne nówka sztuka a drugie raczej stacjonarne bo się nie składa od intensywnej eksploatacji. :tak:
A natenczas czyli na piątek - przywiozłam dla Młodej pchacz ( używany ) - jako że dla Niej to trochę za wcześniej nie planowałam go teraz myć, ale jeśli któraś z Was ma ochotę wypróbować to uczynię z przyjemnością.

forever a może ten pchacz ma opcję przeistoczenia go w stolik do zabawy albo można zdemontować nóżki i po prostu położyć na podłodze (ten nasz, Smiki, tak właśnie ma):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry