Aestima
Fanka BB :)
Przez tą tartę, to i ja zaczęłam rozważać wzięcie Młodego pod pachę i przyjechanie do W-wy
A tak serio- jak bym tylko miała prawko!! muszę zrobić i wtedy następne spotkanie nie będzie dla mnie niedostępne! Ale jeśli kiedyś wykombinujecie coś w weekend, to ja mojego starego namówię i przyjedziemy- on uwielbia chodzić po Wawie, zobaczy sobie te swoje architektoniczne cuda a ja bym się z Wami spotkała.
A forever, właśnie, nasz zlot aktualny? Czy nie musimy już wpłacać jakiś pieniążków?? Sorki, że w wątku warszawski, ale tak mi się przypomniało teraz
A tak serio- jak bym tylko miała prawko!! muszę zrobić i wtedy następne spotkanie nie będzie dla mnie niedostępne! Ale jeśli kiedyś wykombinujecie coś w weekend, to ja mojego starego namówię i przyjedziemy- on uwielbia chodzić po Wawie, zobaczy sobie te swoje architektoniczne cuda a ja bym się z Wami spotkała.A forever, właśnie, nasz zlot aktualny? Czy nie musimy już wpłacać jakiś pieniążków?? Sorki, że w wątku warszawski, ale tak mi się przypomniało teraz

Bo się jak jakiś dinozaur poczułam a nie nowoczesna matka