reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

reklama
Silva - dobre wieści :-)
Aestima - a ja podziękuję po ;-)
Tak sobie dziś patrzyłam dojeżdżając do domu, że niektórzy to bezśnieżni kierowcy, którzy używają auta do zbierania tegoż, więc z parkowaniem może być różnie :baffled:
Ja w miarę ogarnęłam mieszkanie i przy okazji poznałam "kreatywność" pani do sprzątania :angry: np. co można znaleźć w dzbanku na herbatę - zbiór torebek z rzeczoną rośliną, oczywiście niezapakowanych :crazy:
Lista na jutro jest, wstajemy wcześnie, dziś w temacie tylko szorowanie plastikowych zabawek i pchacza....

Danie glowne gotowe:-)
2012-01-26 21.54.38.jpg

Wooow! :szok::-) Ale mi ślinka pociekła! :-)
Ja mam składniki na sałatkę, ale chyba zrobię ją jutro, co by bardziej świeża była. Mam nadzieję, że się wyrobię :-p

zolzik pewnie, że się wyrobisz, ja bym nie dała rady, bo ciasto trzeba zagnieść, szpinak rozmrozić, ser zetrzeć, później masę ukręcić...A mi pomagał dziś:zawstydzona/y:

reklama
zolzik ja muszę zerknąć na ciuszki jutro, dużo puściłam w obieg koleżance z pracy, która też w 2011 urodziła. Mam nadzieję, że coś wynajdę, u Mai w pokoju leżą a nie chcę jej budzić. Może nawet jakieś męskie wynajdę, bo od bratowej A dostaliśmy po ich synku i innych chłopakach z jej rodziny

Do góry