reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

reklama
Hej, my właśnie wróciłyśmy, Maja zasnęła po drodze i dosypia jeszcze...ja wzięłam się od razu za sprzątanie, bo mam w domu krajobraz po wybuchu bomby...było superrrr!!!

Ostatnia edycja:
:-) A mi się nic nie chce, obiad zrobię... jutro :-p Ediś zjadł i teraz szaleje zadowolony na podłodze :-)

Bardzo Dziękuję za spotkanie! Było przemiło :-)

Forever, dziękujemy za gościnę :-) i odstąpienie łóżeczka ;) [dla niewtajemniczonych - Edgarek przespał pół imprezy ;-)]

Silva, pięknie dziękujemy za podwózkę w obie strony :-)

Nutria, fajnie było Cię zobaczyć z Twoją gromadką :-)

Mrsmoon, miło było Cię poznać, mam nadzieję, że to nie ostatni raz :-)

A ja dziękuję za wizytę i furę żarcia.:-) No i ciuszki :tak:, troszkę odłożyłam dla Młodej tych dłuższych niż szerszych ;-)
Została miska Ja-Zołzy, i pieluchy dwie tetrowe chyba też, ściereczka Nutrii i grzechotka - kółko z koralikami i pomarańczowym misiem niewiadomo czyja.

reklama
Ale Wam zazdroszczę tego spotkania:-(
Na następne piszę się na 100%, oczywiscie jesli nie bedzie w godzinach mojej pracy..

Do góry