reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

bry...

Ja dzisiaj się ogarnąć nie mogę... :-( Rano myślałam że będę wymiotować :szok:Pierwszy raz w ciąży miałam taką akcję. Szarpało mnie, ale nic nie leciało. Czuję się nie najlepiej a dzisiaj powinnam być w dobrej formie bo mój Lolek ma szczepienie i pewnie będzie marudził później...:zawstydzona/y:

W pracy od ch.a roboty i nie wiem w co ręce wsadzić.

Jak czytam że już dużo Śnieżynek w domkach siedzi to i ja mam ogromną ochotę się wybrać na leniuchowanie przedporodowe :-p

Kalinatrz
ymam kciuki za Maleństwo Twoje i brata :-) Koniecznie napisz jak już będzie po tej stronie brzucha :-D

Anisen super że masz taki dobry humorek - oby jak najczęściej :-D

Najeli Ty się Babo weź do roboty :-p dżołk :rofl2: leń się jak możesz

Miłego dzionka Kobitki

reklama
hey laski mam takie pytanie bo zaczynam się martwić bo czuje w brzuchu na dole jakby ciężar jakby taka ciążącą mi kulkę, jakby coś w brzuchu mi ciążyło czy też tak macie ???? martwie sie może coś się dzieje......laski help

mamina77 - super że już czujesz ruchy dzidzi świetna sprawa, trzymam kciuki za wizytę i czekam na relację;-)

Mama Sówka - fajnie że na badaniu wszystko ok, oby tak dalej

kalina82 - gratulację dla bratowej, brata, no iświezej cioci, poza tym trzymam kciuki za wizytę;-)

ostatanio mam super powera cały czas bym coś robiła, to sprzatanko, prasowanko i gotowanie - gotowanie przed wszystkim! wczoraj po pracy spotkłam się z kumpelami poplotkowałyśmy , było świetnie zjadłam wielką porcję lodów ale pyszne były :tak: wróciłam do domciu a mąż mnie zaskoczył całe mieszkanko (no prawie) posprzątane więc jednak ostania kłótnia dała jakieś rezultaty tylko ciekawe na ile:sorry: a ja wziełam się za gotowanie wobraździe sobie że upiekłam ciasto ze śliwkami, zrobiłam kompot, kopytka, zupe brokułowa i sałatkę :-) ale z siebie dumna jestem i jeszcze grzebałam po lodówce co tu można jeszcze zrobić taką ochotę na gotowanie miałam tylko mąż mnie powstrzymał bo rzeczowo stwierdził że kto to wszystko zje i ma racje bo ja wcale na te rzeczy nie mam wielkiej ochoty (poza sałatką) a jego nie będzie:eek: później jeszcze pranko, prasowanko i spać a wnocy zgrzyt:eek: w łydkach złapał mnie taki skurcz że się z krzykiem obudziłam:szok: tak że i śpiocha obok obudziłam i nie wiedział co sie dzieję bo ja siędzę na łóżku i krzyczę:szok: cały czas czuję ból w nogach koszmar trzeba troche magnezu uzupełnić:sorry:

rechot ja też tak kiedyś czułam i było wszystko ok więc pewnie nie musisz się martwić.

A tak w ogole to witam Was :-)
U mnie tak se...bo od kilku dni czułam dzidzie tak ok.2 razy dziennie a od wczoraj cisza..pojechałam do męża do pracy po stetoskop i cos tam niby słyszę ale nie jestem pewna. Czy któraś z Was korzystała ze stetoskopu albo czuła ruchy a potem nic??...martwię sie..

rechot1sb wyluzuj troszkę, puść bąka i będzie dobrze. A tak na serio, to cały czas czuje jakby cały brzuch był cięższy od całego ciała! Takie dziwne uczucie...

_milena_ ja tam stetoskopu nie używam, popadła bym w paranoje gdybym malucha nie słyszała! A co do ruchów, to ja też czuje niewielkie i nieregularne, ale minimum raz dziennie, najczęściej wieczorem, choć i rano też mnie budził mały szkrabik! Dziś przed badaniami dał znać, później podczas śniadania... Ale są bardzo nieregularne!

Milena możesz narazie mieć :przerwy w czuciu Dzidzi :-D Nic się nie denerwuj, ale jak Ci to sen z oczu spędza to poleć do lekarza.

Rechot nie miałam takiego odczucia, więc nie pomogę. Myślę że nie ma co świrować.

Najeli ja mam jutro dedlajn :zawstydzona/y: Powinnam mieć już wszystko dawno skończone, a ja dopiero zaczynam...:crazy:

A ja mam chyba żabę w brzuchu strasznie głośno mi burczy w brzuchu... a głodna nie jestem, bo zjadłam bułkę z serkiem President z rzodkiewką...

reklama
Cześć dziewczynki...
Wstałam późno, wylegiwałam się w łóżku, teraz mężuś robi śniadanko, potem sru na spacerek, bo faktycznie jest cudnie, a ja się z nikim nie umówiłam, a moje laseczki pracują :( połażę sama, a co :p :D
Miłego, słonecznego dzionka :)

Do góry