reklama

Wieści od cieżarówek

Ja też przez tą pogodę się zebrać nie mogę. Już dawno powinnam być przygotowana do wyjścia...a jak za godzinę się zbiorę to będzie super.

Oglądaliśmy wczoraj jeszcze wózki :-) i raczej jesteśmy zdecydowani na Musty :-) wczoraj tylko wymyśliliśmy że każdą część weźmiemy w innym kolorze, bo i tak wszystko zakłąda się osobno.
Choć czasu mam jeszcze w pierony na ten zakup...ale jak do tej pory nic mi się innego nie podoba, albo za duże, albo koła nie takie, albo taczki, a mnie się nie podobają takie wózki. W. się mnie wczoraj pytał czy bierzemy ten wózek od razu :-D więc mu powiedziałam że chyba na głowę upadł...że bez sensu przez najbliższe 7 miesięcy wózek przestawiać z miejsca w miejsce.

Załączniki

• musty1..jpg
    musty1..jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 31
  • musty3..jpg
    musty3..jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 31
  • musty2..jpg
    musty2..jpg
    38 KB · Wyświetleń: 28
reklama
My za wózkiem też już chodziliśmy. Miałam upatrzone 2, ale ponieważ moi Rodzice uparli się, że kupią nam ten pojazd w prezencie, ale dopiero jak urodzę to pewnikiem pochodzimy jeszcze po sklepach i jak mnie jakiś model chwyci za serce to tylko powiem i pokażę Rodzicom który mi się marzy a resztą zajmą się oni. Fakt faktem, że wybór jest taki, że można dostać zawrotu głowy. Czasem mi się wydaje, że w epoce naszych Rodziców było łatwiej. Jeden model i nie było problemu :-) A teraz?! :-)

A! Zapomniałabym: wczoraj jak się położyłam to na brzuchu położyłam obie dłonie, po obu bokach brzucha. Nie wiem jak to zrobiła moja Córa, ale równocześnie oberwałam w obie dłonie. W ruch poszły rączki i nóżki? Byłam pod wrażeniem tej idealnej wręcz synchronizacji :-)

Ale mi się nie chce wracać do pracy... Bleh...

Ostatnia edycja:
Agata, właśnie miałam napisać, że trzymaj kolana razem, tyłek do góry, żeby przypadkiem głupie myśli Alicji do głowy nie przyszły. Kiedy jedziecie na ktg?

Myślałam o tym, żeby na jakieś zakupy pojechać, ale wszelkie chęci mi odeszły.

Ostatnia edycja:
oj agatko ja caly czas mowie ze to bedzie 13stego i Alicja mnie poslucha

dziewczynki nie chce wam nic sugerowac ale mata edukacyjna to najczestszy prezent jaki kupuja znajomi i rodzina jak tylo dzidzius pojawi sie na swiecie a uzywac tego i tak zaczniecie jak dzidzia troche podrosnie tak z miesiac wiec do tego czasu jesli nie dostaniecie to i tak zdazycie kupic ;-) a jak teraz kupicie to potem sie okaze ze macie kilka takich mat :-D ja np kupilam kolezance taka mate, drugiej kupilam karuzele do łóżeczka a innej kocyki takie do wózka jeden cienki a drugi grubszy... wy sobie pokupujcie wszystkie ciuszki i kosmetyki a hustawki, foteliki super przewijaki (takie jak stoliki)itd to poczekajcie czy wam ktos z rodziny nie da, no chyba ze chcecie miec po kilka rzeczy tego samego rodzaju ;-)

reklama
Jestem dziewczyny...

No i co?? ledwo wyszłam -pani dr rozważała możliwość żebym została:eek:
A było tak

Skurcze co 5 minut ale różnego natężenia (od 80 do 120 na tej ich skali), zaczęła przebąkiwać że moze bym została -chyba że zgłoszę się jak tylko będą w miarę równe... Obiecałam ze tak zrobię:-p
rozwarcie na palec:confused2: zabolało jak sprawdzała:confused2: w każdym razie po badaniu poszłam do wc a tam -siup i taka galaretka z krwią:eek: więc wracam i pytam co to -skoro i tak jeszcze tam byłam... powiedziała że to po ruszeniu tej szyjki i przejdzie -a jak nie to mam wracać -jutro następne ktg... chciała żebym wieczorem przyjechała ale darowała nam już jeżdżenie dziś...

Ech a skurcze nie przechodzą... tylko ze ja nie wiem kiedy będą na tyle mocne żeby jechać :confused2: bo boli cały czas co chwilę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry