reklama

Wieści od cieżarówek

Agatko serdeczne gratulacje!!!!!
To jak widać Alicja była punktualna :-) Po prostu czekała na wyznaczoną datę :-)
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia małej oraz pierwsze wrażenia mamusi w kwestii opieki nad dzieckiem :happy:

reklama
Hehe Mamusia, która nie wierzy w punktualność swojej Córci :-D:-D:-D No to Mamcia masz i się ciesz :-p

Gratuluję i Tobie Agatko i eSikowi małej Alicji już na tym świecie.

A masz pierwszy wpis na ... różowo (choć to chyba w fiolet wpada :-p)
Ciekawe czy 10 czy 11.04 Mała się wykluła, ale chyba raczej 11.04 no chyba, że poród był szybki.

Czekamy na zdjęcia, wieści i niekoniecznie aż tak bardzo szczegółowy opis z porodu, kwestia boli, nie boli :-D

Agatko wielkie gratulacje! Z niecierpliwoscią czekam na twój powrót na bb i relację z tych radosnych chwil :-)

Ucałuj malutką, niech się zdrowo chowa!

Gratulacje dla młodych rodziców!!!

Ps. Liczę na śliczne zdjęcia...

Witamy sie szybciutko ze szpitala:)
S przywiózł mi na laptopa żebym mogła napisać...
Jestem prze szczęśliwa:-D
Zakochana
Zaślepiona miłością
i nie wiem jak to jeszcze określić...

Dziewczyny -nie traćcie czasu na zmartwienia!!! kiedy się patrzy na tą cudną buźkę -chce się myśleć tylko o tym że wierzyło się w tego szkraba od zawsze

Tyle chciałabym Wam napisać... tyle przekazać a wszystko sprowadza się do tego że nagle ktoś wywraca Twój świat do góry nogami:-) spałam dziś 2 h... reszta czasu (choć Alicja spała od 24 do 7 rano) to było wpatrywanie się w nią, słuchanie Jej pięknego oddechu, reagowanie na każdy ruch...

teraz zostajemy w szpitalu do środy... Odezwę sie jak tylko się poznamy:-)

Agatko ciesze się Twoim -nie- Waszym szczęściem. Masz juz mały cud koło siebie. I Ty zawsze w niego wierzyłaś. Nigdy sie nie poddawałaś. I teraz tulisz ją do siebie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry