Ola** - jak przeczytałam o Twoim prasowaniu to się uśmiałam, bo u mnie tak samo się skończyło, na planach
Kasikz – z drugiej strony łazić z takim brzuchem przez śniegi, ;-) mam skurcze raz na długi czas, także coś tam się szykuje, bolą okolice pępka, Młoda bardzie szaleje, po szyjce też Jej się zdarza, zobaczymy jak to będzie, gotowa jestem na wyjazd w 80%, jakieś tam pierdy muszę porobić, jak to prasowanie np.
She – jako, że ja jestem księgową i kadrową to rozpisałam sobie dokumenty na macierzyński bardziej szczegółowo, ale jak
Kasikz napisała i macierzyński i tacierzyński załatwia zakład pracy, MOPS – becikowe, tak lista dotyczy wszystkich, no chyba, że becikowego nie chcesz to nie musisz tam nic załatwiać. Co do skurczów, będziesz wiedzieć, że to to, bo boli, ja się w pół zginam, choć nie zawsze, czasem jestem dzielniejsza
Jeżynka – genetyczne musisz zrobić w określonym czasie, fakt trzecie USG to sporo, ale to są ważne badania
Pati – kupuj powoli, bo jest to jednak obciążenie dla kieszeni, aczkolwiek jak bardzo słodkie ;-)
Ewela28 – ależ on słodziarsko śpi
GosiaLew – fajnie jak dziecko potrafi sprecyzować co chce
Julitka80 – ja też miałam problemy, idź do apteki po czopki glicerynowe i zaaplikuj sobie dwa od razu, po 15 minutach będziesz czyściutka, nie każ Dzidzi w tych smrodach siedzieć, a dwa bezpieczniejsza jest tylko maślanka, ale na mnie nie działała ;-)
Kaira24 – kiedy Ty masz dokładnie tą wizytę w przyszłym tygodniu?
Daaa – a Ty dalej leżysz na kanapie i odpoczywasz? Napisz choć słówko.
O
Agu_
sce dalej nikt nic nie wie? Termin jej już minął.
A ja dziś dostałam zgodę od A. na pokręcenie się
TROSZKĘ po domu, nie sprecyzowałam tylko dokładnie ile to jest dla niego to "troszkę"

Na pewno sporo mniej niż moje, więc zaraz się biorę do roboty, póki słońce jest po drugiej stronie domu, potem zmienię pokoje