reklama

Wizyty u pediatry

Joasiek a moze sprobuj na nocniczek< tylko wczesniej dobrze umyj, zeby nie bylo jakichs bakterii>..chyba ze Milenka nie robi jeszcze , bo nie pamietam:sorry2::confused:

A co do tych woreczko to pamietam te gowienka dobrze ze szzpitala po porodzie, jak dwa dni chodzily piguly i probowaly siuski Julki zlapac:-D a ta albo zrobila kupke i dostalo sie cos do srodka alboe woreczek soie zupelnie odkleil:cool2::-D

reklama
szkoda tylko, że wszystkie widzicie jak to ja się czepiam Joasiek....
ale jak Joasiek mnie się czepia to już nikt nie widzi :baffled:

W wątku "Ząbki i objawy ząbkowania" napisałam:

"Patrząc z boku widzę, że generalnie Aga i Joasiek mają wobec siebie obydwie małego "nerwa"":tak:

Moim zdaniem jesteście wobec siebie na równi "miłe":-p
Ale to tylko moje spostrzeżenie...

Od kilku postów było już o siuśkach, a nie kłótniach, więc to właśnie Ty aga-pg wróciłaś do tego tematu a nie nikt inny :baffled:

Ja nie twierdzę, że jestem super miła jeśli czuję od kogoś złe fluidy bijące w moją stronę, pewnie odpłacam się tym samym, masz rację matylda. I nie ma tu dla mnie znaczenia czy jest to zupełnie nowa osoba, czy ktoś z większym stażem, kto mianował sie moderatorem i oczekuję że z tego powodu będę się z nim obchodziła jak z jajkiem :-p

Jakoś nikt do tej pory (a siedzę tu znacznie dłużej niż Ty Aga) nie narzekał na to że jestem niemiła.
Wg mnie aga-pg Ty po prostu prowokujesz takie niemiłe sytuacje i tyle.
No bo jak inaczej nazwać np. Twoje ostatnie wklejanie moich sprzecznych ze sobą wypowiedzi - o rzekomym chorowaniu Milenki i o jej zasypianiu :confused:
I jaki był tego cel?
Zupełnie nie rozumiem, skoro mówisz że nic złego nie miałaś na myśli.

A wiesz Oliwieczka, że kiedyś już miałam napisać, że przydałby nam się tu jakiś śmietnik :-p:cool2:
Przez kilka lat prowadziłam podobne forum i był tam właśnie taki dział, do którego potem przenosiłam wszelkie kłótnie żeby nie zakłócały miłej atmosfery :sorry2:

reklama
Joasiu, złapać mocz dziewczynkom jest strasznie trudno. Madzia miała od urodzenia chore nereczki i badanie robiłam czasami kilka razy w tygodniu, to coś na ten temat wiem. Majce też kontrolnie już kilka razy woreczek podklejałam.
Z doświadczenia wiem, ze najszybciej mi nasikały rano, zaraz po przebudzeniu, chyba, ze Milenka sika przed obudzeniem się. Przede wszystkim musisz mieć suchą i bardzo czystą(bez oliwki i kremu) skórkę i trzeba bardzo szczelnie wklejać w każdy rowek i zakamarek. Życzę powodzenia. brrrr
A ten klej wbrew pozorom wcale nie jest taki słaby. Od skórki się odkleja, ale odparza idealnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry