lil kate
Mama lutowa'07 Fan(ka)
Patri, wspolczuje ze trafiasz na takich konowalow.ale pociesze cie ze nie ty jedna. Mnie 2 lekarki hciclay dziecko wykonczyc tym katarem... doprowadzily do tego ze katar zszedl na oskrzela, dziecko sie nacierpialo z powodu rentgenow i pobirerania krwi i mi ja jeszcze do szpitala chcialy wladowac zeby miec z glowy. na szczescie znalazlam dobrego pediatre ktory mi szybko malutka w domu wyleczyl bez wenflonow i kroplowek
takze wniosek z tego taki ze trzeba szukac i miec nadzieje
Joasiek, chyba dobrze ze ogladalam ten program, bo dzieki temu moglam wzbudzic twoj niepokoj, jak sie okazuje, uzasadniony. powodzenia, a jakbysm musiala jechac do gdanska to moj brat tam mieszka wiec jakby mogl jakos pomoc to wal smialo
takze wniosek z tego taki ze trzeba szukac i miec nadzieje
Joasiek, chyba dobrze ze ogladalam ten program, bo dzieki temu moglam wzbudzic twoj niepokoj, jak sie okazuje, uzasadniony. powodzenia, a jakbysm musiala jechac do gdanska to moj brat tam mieszka wiec jakby mogl jakos pomoc to wal smialo

Nawet nie wiem ile się jedzie samochodem z Krakowa do Gdańska, ale chyba z 10 godzin

tego dnia mamy tez szczepienia nie wiem jak mała to zniesie tyle rzeczy (emocji )na raz