Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi proponowali zawsze szklane, nie wiem, czy dlatego, że są trwalsze, czy nie było jeszcze tych poliwęglanowych. Musiałabyś zapytać u jakiegoś optyka, który mam nadzieję, odpowie Ci uczciwie, a nie będzie nastawiony na zysk. Możesz zawsze spróbować z jedną parą i zobaczyć, jak się będzie Milenka zachowywała. Choć odrazu mówię, że może być całkiem szybko potrzeba wymiany, bo dzieci niszczą okulary nie tyle w trakcie wypadków, jak w trakcie zwykłej zabawy, zanim się przyzwyczają lub zrozumieją, że nie należy ich zciągać. Jeśli Milenka będzie miała dobrze dobrane soczewki do wady, to gwarantuję Ci, że szybko zrozumie, że nie warto okularów zciągać, bo w nich się zdecydowanie lepiej widzi, zwłaszcza jak wada jest spora, ale napewno całkowicie bez strat się nie obędzie 

5 czerwca będzie badanie na astygmatyzm, to wtedy będę wiedziała więcej, jakie szkła, za ile, no i najwazniejsze - co z naczyniakiem... Na razie pewne jest tylko to, że okularki będą na 100% 
Tego typu okulary nosił mój brat jak był mniejszy i były naprawdę leciutkieA u masz coś na temat soczewek poliwęglanowych dla dzieci:
JZO - Soczewki - Okulary dla dzieci
Bardzo je lubił w porównaniu do tych ciężkich szklanych;-)Asiu,a ta wada występuje na obu oczkach?
.Moje dzieciaki na razie nie narzekają na wzrok,oby nie zaczęły
.