reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Jenni jeszcze chrapie w oskrzelach ale juz nie tak mocno mam ja inchalowac 3 razy na dzien do konca tygodnia jak nie przestanie chrapac to w poniedzialek na pobranie krwi:baffled:, od wczoraj znowu ma katar mam tylko nadzieje ze to nie alergia:baffled:
Przy okazji zrobila jej bilans roczniaka i wazy 7970 kg czyli niestety spadla a wzrostu ma 70 cm a leb ma jak sklep 46,5:dry: troszke duzo albo??:confused:

Irtasia, oby to nie była astma :dry: Trochę szybko ten bilans roczniaka zrobiła lekarka :confused: A wagą się aż tak bardzo nie przejmuj, chora jest to ma kiepski apetyt, na pewno po chorobie nadrobi :tak:

Ewamat, a jak dziś czuje się Majka :confused:

KASIAD w Niemczech robi sie bilans roczniaka miedzy 10 a 12 miesiacem zycia:tak:
IRTASIA na pewno Jenni wkrotce nadrobi stracone gramy. a glowe ma w sam raz!:-D

Maja dzisiaj już prawie nie ma gorączki. Tylko stan podgorączkowy, ale i tak dałam jej czopek, żeby się już dłużej nie męczyła. Za to marudna jest strasznie. I słaba. Trudno się dziwić jak nic prawie nie jadła. Wczoraj miała wręcz szczękościsk. A dzisiaj już otwiera buzie, ale tylko na kilka łyżeczek.
Dostała książkową wysypkę i teraz to już mam nadzieje, ze z górki.
Jutro mam termin wizyty kontrolnej w Poradni Patologii Noworodka i będę musiała odwołać. Niestety miałam ją zaszczepić drugą dawka na pneumokoki.
To była pierwsza choroba jaka złamała moje dziecko, ale dała nam tak w kość, że mam dość. Dzisiaj jestem tak zmęczona tymi jej humorami, że pokłóciłam się z Madzia i Andrzejem. A teraz gotuję obiad na jutro i przypaliłam makaron. Kurde, mam ochotę na piwo, a nie mam. Andrzej już nie pójdzie. Nie poszedłby nawet gdybym była w ciąży.:eek:

Kurcze blade,Kuba miał katar i już mu zszedł,dziś wybraliśmy się na spacer i .....wieczorem mały dostał wysokiej gorączki.Jadł normalnie,nie kaszlal,nawet zbytnio nie marudził,tylko oczka szkliste,zmierzyłm temperaturę i było38,8,kurcze,o co chodzi.Jutro idę do pediatry.:szok::no::no::no::no:

EWAMAT Bidulka MAjeczka! Na pewno bedzie jak mowisz z gorki!
a co do piwa maz w domu? To sama skocz do sklepu jesli masz niedaleko!

IRTASIA mierzylam he he i wedlug moich pomiarow ma 45cm i tez mi sie wydawalo duzo ale jest w normie;-)

reklama
SUSU, mąż w domu, "żabka" na dole, ale mi się wychodzić nie chce. Cały dzień siedzę w domu i już chyba korzenie zapuściłam. Wiem, że to jest szczyt lenistwa. Ale po takim dniu jak dzisiaj, to mam już wszystkiego dość.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry